מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרכת ספינינגקרן08/07/2008
שלום, אני מאוד מאוד רוצה ללמוד קורס מדריכי ספינינג,אני מכורה כבר שנתיים ובין המתקדמים אצלנו בשיעורים. כרגע אני חיילת משוחררת ומאוד רוצה לעבור את הקורס בווינגייט, אב ל הבנתי שבכדי לקבל את התואר"מדריכת ספינינג" אנ יאמורה לעבור בנוסף לקורס מדריכי ספינינג את הקורס של מדריכי חדר כושר. שאלתי היא: האים אפשר להדריך במכונים רק אם עברתי את קורס מדריכי הספינינג? תודה ואחלה של יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הדר
שרון וילנר09/07/2008שלום לעוד אחת מהמכורים לספינינג :-)
אני יכול להמליץ לך לעבור וללמוד קורס מדריכי ספינינג, בלי שום קשר האם תעבדי כמדריכה או לא.
הקורס ישפר לך משמעותית את הרכיבה וההתייחסות לשיעורי הספינינג.
אחד התנאים החשובים ביותר להתחיל לעבוד כמדריכת ספינינג [במיוחד ברשת הולמס פלייס, לעומת מעדונים רבים אחרים] הוא תעודת מדריכת חדר כושר/מדריכת אירובי. [דרישת חוק הספורט, וחברות הביטוח].
תעדכני אותנו בהחלטתך,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בירורים רבים במהלך היום
קרן09/07/2008פניתי לבית הספר-"שיאים" שמעתי את מה שיש להם להציע,קורס מדריכי ספינינג ובנפרד קורס מדריכי חדר כושר... ונראה לי שאני הולכת על העניין. אך שאלה קלה: בתור מנהל של מועדון ספורט ,האם היית שוכר אותי למרות שלא למתי במכללת וינגייט?... אני פשוט לא יודעת איך מכללת שיאים נתפסת אצל אנשים בתחום הספורט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הדר
שרית גרומן10/07/2008קודם ברכות לשיחרורך מצהל.. ובחירה בדרך כפית ומהנה להמשך הדרך..
מה שבאמת את צריכה לבדוק זה אם התעודה של מכללה זו היא תעודה שמוכרת ברשויות הספורט.
פשוט בויינגייט ובאוניברסיטת ת"א זה בטוח. ואח"כ קורס הספינינג... ספינינג אמיתי לא סייקלינג או כל דבר אחר.. עושים רק אצל רוני יפה בהולמס פלייס רעננה! אז מקוה שתעשי את השיקולים הנכונים וקדימה צאי לדרך.. השמיים הם הגבול. ב ה צ ל ח ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הדר - תגובה
ערן שטרן09/11/2010בנוסף לתגובת שרית
ישנם מקומות שירצו ממך תעודה מרוני יפה
למשל בהולמס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בירורים רבים במהלך היום - תגובה
ערן שטרן09/11/2010קרן שלום
רק לחדד את הנקודה
אכן לפי חוק הספורט את צריכה להיות מדריכת חד׳כ
אפשר להתווכח על הצורך
אני אישית סבור כי יש צדק בהחלטה זו.
לענין מקום לימוד הקורס אין חשיבות אם זה וינגייט או שיאים העיקר שיוכר ע׳י מנהל הספורט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מדריך כושר08/11/2010התשובה היא שלא צריך לעבור קורס מדריכי ספינינג אם את מתכוונת לעבוד בקאנטרי או משהו דומה ...95% מחדרי הכושר או מרכזי הספורט לא דורשים את תעודת הספינינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכת ספינינג - תגובה
שרית גרומן09/11/2010היי קרן.
ברכות לשיחרורך.
כן, לצערי, אפשר.
אני יודעת. שוב לצערי, שלא בכל מקום בודקים אם יש לך את כל התעודות הרלוונטיות.
אבל.........
ממליצה בחום ללכת על כל הקופה! לעשות את קורס הספינינג ובמקביל קורס מדריכי חדר כושר ככה יקבלו אותך לעבודה תוך כדי הקורס.
כמו כן ממליצה בחום על הקורס אצל רוני יפה היא הביאה את השיטה לארץ ולכן גם הכי מוסמכת בתחומה.
ודעי שאין קיצורי דרך. כדי להיות מדריך טוב צריך לדעת...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכלו על תאריך ההודעה בצד ימין - תגובה
ערן שטרן01/12/2010חן היי,
לגבי עבודה בהולמס ,עדין ישנם מקומות שלא יתנו לך לעבוד ללא התעודה של רוני.
למשל ברעננה.
בחדרי ספינינג קוראים לשיעור ספין..........סייקלינג
מכיון שספינינג הוא סימן רשום.
לגבי הערה שלא צריך תעודתמדריך ספין..........שולל על הסף
למרות שאני מדריך חדר כושר,יכול להגיד לך שקיימים במחוזתינו מדריכי חד"כ שאין להם מושג על מה הם מדברים לגבי ספינינג.
לפחות פעם בשבוע בא מתאמן ואומר לי שמאמן חדר הכושר
אומר שספין דופק את הברכיים.
לפי עניות דעתי,כדי להשתפר רצוי ללכת למתאמנים אחרים.
אגב,אני רוכב כביש...........וזה דבר שתרם לי רבות
לסיכום ,
חג שמח ואשמח לארח אותך באחד השיעורים שלי
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)