מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתמול בספורטקיהודה14/07/2008
אני רוצה לפתוח את ההודעה הזאת עם מסר למארגנים/מדריכים של המרתון אתמול: תודה על האירגון, המאמץ, היוזמה וההשקעה. ושיהיו עוד הרבה אירועים מיוחדים לנו, ה"אוהבי הספינינג". בהמשך, אני רוצה לפנות למדוושים שלא המתינו עד סוף האימון וירדו מהאופניים בהפגנתיות. אני מבינה שאולי היה קשה והיו כאלה שלא הצליחו להשאר עד הסיום אבל היו כאלה שפשוט ירדו מהאופניים 5 דקות לפני הסוף או תוך כדי המתיחות. אני רוצה להגיד שבעיניי זאת חוצפה! וחוסר רגישות ונימוס כלפי המדריכים. זה לא נאה ולא יאה. אני בטוחה שתהיה הפקת לקחים ויהיה שיפור בנקודות הרלוונטיות. שוב תודה! בטינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול בספורטק ,ל בטינה
נילי בצלאל14/07/2008מבקשת להודות למדריכי הספיניניג הנפלאים שהרימו שעתיים מופלאות .אתם ענקיים נתתם אתמול את כל כולכם כמו תמיד.אין ספק שאתם גורמים לנו אושר רב . לבטינה, גם אני ירדתי מהאופניים כ-15 דקות לפני הסוף,כן ,היה לי קשה, מותר?! אני בטוחה שכולם מעריכים את המדריכים וכל אחד מהסיבות השמורות עימו עשה את השיקול. ואם בחר לרדת מהאופניים בוודאי לא התכוון לעשות זאת בהפגנתיות כפי שסברת ובטוחני שלא התכוון לפגוע באף אחד מהמדריכים .אז אני מציעה שנסתכל בעיניים חיוביות ולא נשפוט אף אחד .אני מאמינה שכולם!! מכבדים את המדריכים ומוקירים להם תודה ענקית על מתן שעות רבות של ספינינג בכל יום על תחושת הכייף והאושר שיש לנו בזכותם. תודה ,אוהבת אתכם נילי בצלאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה מדהים.
רונית16/07/2008כל מילה נוספת מיותרת. לא חשבתי שאעמוד בשעתיים, בכל זאת זה המון זמן לדווש, אבל עבר לי כ"כ מהר, לא האמנתי. נהניתי מכל רגע. האנרגיות של המדריכים, אפילו כשהתחיל להיות קשה כולם באו ועודדו ונתנו לנו כח וחשק להמשיך. מה שנקרא "אין רגע דל ". אני מבינה את אלה שפרשו, לא כולם יכולים להחזיק כ"כ הרבה זמן, וגם היה קצת חם, אבל בסה"כ הרוב נשארו ולא וויתרו . שרון, המון תודה על הארגון, היחס, האיכפתיות וכל הארגון של הערב הענק הזה. ותודה לכל המדריכים שהעבירו אותו עם כ"כ הרבה אנרגיות : לרוני, מרגנית, חן ואילנה המדהימות.. אוהבת את כולכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרתון בספורטק
אורית17/07/2008יש לציין שזה היה ערב בלתי נשכח ומהנה אני רוצה להודות לכל המדריכים שלקחו חלק בערב זה שרון, מרגנית, רוני, חן ואילנה וכן ירבו כאלה ארועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות מהמרתון
שרון וילנר23/07/2008תודה רבה על הפירגון
רצ"ב <a href='http://www.holmesplace.co.il/news/new.asp?newID=1909&ClubID=5&catId=8&maincat=2'' target='_new' class='menu' style='color:#2e80c4;'>לינק לתמונות מרתון ספינינג</a>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)