אתמול בספורטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתמול בספורטק
    יהודה
    14/07/2008

אני רוצה לפתוח את ההודעה הזאת עם מסר למארגנים/מדריכים של המרתון אתמול: תודה על האירגון, המאמץ, היוזמה וההשקעה. ושיהיו עוד הרבה אירועים מיוחדים לנו, ה"אוהבי הספינינג". בהמשך, אני רוצה לפנות למדוושים שלא המתינו עד סוף האימון וירדו מהאופניים בהפגנתיות. אני מבינה שאולי היה קשה והיו כאלה שלא הצליחו להשאר עד הסיום אבל היו כאלה שפשוט ירדו מהאופניים 5 דקות לפני הסוף או תוך כדי המתיחות. אני רוצה להגיד שבעיניי זאת חוצפה! וחוסר רגישות ונימוס כלפי המדריכים. זה לא נאה ולא יאה. אני בטוחה שתהיה הפקת לקחים ויהיה שיפור בנקודות הרלוונטיות. שוב תודה! בטינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתמול בספורטק

הוספת תגובה

• אתמול בספורטק ,ל בטינה

נילי בצלאל
    14/07/2008

מבקשת להודות למדריכי הספיניניג הנפלאים שהרימו שעתיים מופלאות .אתם ענקיים נתתם אתמול את כל כולכם כמו תמיד.אין ספק שאתם גורמים לנו אושר רב . לבטינה, גם אני ירדתי מהאופניים כ-15 דקות לפני הסוף,כן ,היה לי קשה, מותר?! אני בטוחה שכולם מעריכים את המדריכים וכל אחד מהסיבות השמורות עימו עשה את השיקול. ואם בחר לרדת מהאופניים בוודאי לא התכוון לעשות זאת בהפגנתיות כפי שסברת ובטוחני שלא התכוון לפגוע באף אחד מהמדריכים .אז אני מציעה שנסתכל בעיניים חיוביות ולא נשפוט אף אחד .אני מאמינה שכולם!! מכבדים את המדריכים ומוקירים להם תודה ענקית על מתן שעות רבות של ספינינג בכל יום על תחושת הכייף והאושר שיש לנו בזכותם. תודה ,אוהבת אתכם נילי בצלאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה מדהים.

רונית
    16/07/2008

כל מילה נוספת מיותרת. לא חשבתי שאעמוד בשעתיים, בכל זאת זה המון זמן לדווש, אבל עבר לי כ"כ מהר, לא האמנתי. נהניתי מכל רגע. האנרגיות של המדריכים, אפילו כשהתחיל להיות קשה כולם באו ועודדו ונתנו לנו כח וחשק להמשיך. מה שנקרא "אין רגע דל ". אני מבינה את אלה שפרשו, לא כולם יכולים להחזיק כ"כ הרבה זמן, וגם היה קצת חם, אבל בסה"כ הרוב נשארו ולא וויתרו . שרון, המון תודה על הארגון, היחס, האיכפתיות וכל הארגון של הערב הענק הזה. ותודה לכל המדריכים שהעבירו אותו עם כ"כ הרבה אנרגיות : לרוני, מרגנית, חן ואילנה המדהימות.. אוהבת את כולכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרתון בספורטק

אורית
    17/07/2008

יש לציין שזה היה ערב בלתי נשכח ומהנה אני רוצה להודות לכל המדריכים שלקחו חלק בערב זה שרון, מרגנית, רוני, חן ואילנה וכן ירבו כאלה ארועים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות מהמרתון

שרון וילנר
    23/07/2008

תודה רבה על הפירגון
    רצ"ב <a href='http://www.holmesplace.co.il/news/new.asp?newID=1909&ClubID=5&catId=8&maincat=2'' target='_new' class='menu' style='color:#2e80c4;'>לינק לתמונות מרתון ספינינג</a>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו