מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחילמיכל06/08/2008
הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים בין אופני כושר לבין אופני ספינינג. האם קנה אופני כושר ביתיים האפקט מבחינת עיצוב הגוף יהיה זהה? מעולם לא הייתי בשיעור ספינינג אין חוג כזה באזור מגוריי אך אני רואה תוצאות מרשימות בקרב מקריי. והאם הספינינג מחטב גם את אזור הבטן והמותניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל.
שרית גרומן08/08/2008מיכל יקרה.
ההבדל בין אופני כושר לספינינג זה בטכניקת האימון עליהם. באופני הכושר לא רוכבים במצבים שונים כמו בספינינג ולא מדמים רכיבה "כמו בחוץ", בד"כ הרכיבה עליהם היא לשיפור סיבלת לב ריאה. באופני הספינינג אנחנו ממש מדמים רכיבה בשטח או בכביש ע"י רכיבה בשלושה מצבים שונים, ישיבה במהירויות (מצב ידיים 1) עליה, טיפוס בישיבה (מצב ידיים 2) ועליה, טיפוס בעמידה(מצב ידיים 3) בכל אחד מהמצבים הללו אנו עובדים בצורה אחרת , בקצב שונה בהתנגדות שונה וכו'.
ואכן אימון נכון ומתמיד בהחלט מביא תוצאות מצויינות ביכולת. כדי מאוד להתנסות ואפילו להגיע למכון קצת מרוחק אפילו כדי להבין את החוויה יותר. ספינינג שורף קלוריות ולכן גם מחטב, את הגוף כולו, שוב , כאשר באמת עובדים נכון.
ממליצה בחום לבוא לנסיון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)