חסימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה
    x
    29/08/2008

הי שלחת הודעה בדבר הנחיות לשעורים ובאחת מהן נכתב כי מנוי שירשם ולא יגיע, יחסם לרישום באתר. יכול לקרות מצב שנרשם מנוי וקרה משהו בלתי צפוי ולא הגיע....אז מה ? קורה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימה

הוספת תגובה

• X היקר/ה,

שרון וילנר
    29/08/2008

קודם כל תודה על התגובה.

נהלי ההרשמה, תפיסת מקומות וכניסה לשיעור בזמן הם נהלים המקובלים בכל הרשת ואינם איזו יוזמה פרטית שרירותית.

הכוונה בחסימת אפשרות ההרשמה ממנויים, כוונה כלפי מנויים שבאופן שיטתי נרשמים או רושמים את חבריהם, משריינים לעצמם מקומות על חשבון מנויים אחרים ובסופו של יום כלל לא טורחים להגיע לשיעור.

מס' השיעורים שמצריכים הרשמה הם מעטים. אלו שיעורים שבהם כמות המתאמנים רבה מהרגיל. מטרת ההרשמה היא להקל על המתאמנים ולא לסבך.

שעתיים לפני תחילת השיעור, המועד בו נפתחת ההרשמה, הינו טווח זמן סביר לכל הדעות בו ניתן לדעת אם תצליח להגיע לשיעור או לא.

כמובן שיכולים לקרות אירועים בלתי צפויים ברגע האחרון, שאינם תלויים בנו. במקרים כאלו מן הראוי להתקשר לקבלה ולהודיע על כך. ישנם מספיק מנויים אחרים, שלא נרשמו או שלא הספיקו להירשם וכך ניתן לתת להם את המקום שהתפנה במקום שהמקום ישאר ריק.

זוהי אינה התעסקות מסובכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה לגמרי עם שרון!!!

אני
    30/08/2008

זה פשוט לא יאמן מה שהולך בשיעורים שיש בהם הרשמה.
    כל ההתנהלות בתחילת השיעור נראית כמו השלטת סדר בגן ילדים. התעסקות כ"כ מיותרת.
    אנשים נרשמים ולא מגיעים, שומרים מקומות לחברים שלהם שלא תמיד מגיעים והכל על חשבון מתאמנים אחרים שבדיוק כמוהם רוצים להשתתף בשיעור.
    מה כ"כ מסובך??? נרשמים-מגיעים-מתאמנים- נהנים. כ"כ פשוט. למה לסבך?
    יוצא שבשיעורים עם ההרשמה (בעיקר ראשון ב 19:15) שרון מפרפר בכמה דקות הראשונות של השיעור כדי להשליט סדר בבלאגן, כי תמיד יהיו את אלו שיתפסו מקום לא שלהם, את אלו שיגיעו כמה דקות אחרי שהשיעור כבר התחיל ויתלוננו שתפסו להם את המקום....ומנגד את אלו שלא הצליחו להירשם שימתינו לראות אם נשאר מקום פנוי...
    יוצא שהשיעור מתחיל לפעמים עם כעסים והרגשה לא נעימה למתאמנים מסויימים וגם למדריך. וזה לא פחות חשוב. אם המדריך יהנה, זה יוקרן למתאמנים שיהנו יותר..
    גם לי קרה בעבר מקרה בו נרשמתי לשיעור של 19:15, ראיתי שלא אספיק להגיע, אז הואלתי בטובי לטרוח ולהתקשר לקבלה לבטל את ההרשמה שלי. לא היה קשה מידי..
    זה תלוי גם בנו המתאמנים איך יראו השיעורים ואיזו אוירה תהיה בהם. המדריכים כאן בשביל להנעים את זמננו ולהעביר שיעור ולא להתעסק בשטויות של גן ילדים.

כתבתי הרבה?
    כנראה שהיה לי הרבה מה לפרוק..
    תודה על ההקשבה (-:

אגב, שרון- המדריך הכי טוב E V E R תודה על השיעורים המדהימים!! ושאתה גורם לכולנו להרגיש כ"כ טוב. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מסכימה עם שרון

מכורה בכירה
    31/08/2008

שרון! כל הכבוד !!!! אני בעד שאתה תכניס קצת סדר. כל מה נאמר על ידך מקובל והגיוני! תמיד ניתן להתקשר לקבלה ולהודיע שלא באים. כמו כן, עיניין ההגעה באיחור: זו חוצפה להגיע באיחור, להפריע למתאמנים ועוד לדרוש למי שיושב באופניים והתחיל את השיעור לקום ולחפש מקום אחר (או בכלל לא לעשות את השיעור) זאת שערוריה ורק מראה על חוסר כבוד וחוסר נימוס של חלק מהאנשים. לכן, אני בעד חוקים ואני מקווה שנעמוד בהם תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתמול היה טוב

שרון וילנר
    01/09/2008

מסתבר שאפשר גם אחרת :-)
    2 מתאמנים שנרשמו בהרשמה מוקדמת, התקשרו לפני תחילת השיעור למועדון והודיעו על ביטול. (אשמח להחזיר להם 0.23 אגורות על שיחת הטלפון)
    2 מתאמנים אחרים שהמתינו במועדון, קיבלו מיד את מקום לשיעור, בלי צורך להמתין לתחילת השיעור, שהתחיל באנרגיות טובות!!!
    תודה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו