שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    אני
    06/11/2008

התחלתי להתאמן לפני כמה חודשים בהולמס פלייס ופשוט התאהבתי בספינינג... אני ממש נהנית מהספורט הזה. אבל אני רק בת 17, די צעירה יחסית לכל האנשים שמתאמנים בספינינג ואני לפעמים מרגישה לא בנוח שאני אפילו לא בת 18... ועדיין תיכוניסטית.. . אתם חושבים שספינינג מתאים לכל גיל ואני יכולה להמשיך לבוא לספינינג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• גיל...

ספינרית
    06/11/2008

אם את נהנית תמשיכי להגיע.!!! אין קשר לגיל...ישנם אנשים מבוגרים וצעירים וכולם נהנים יחד.... נתראה באימון הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את רצינית ???

יניב
    07/11/2008

יש לי המון מתאמנות בגיל שלך !!! אפילו בגיל 16.... אם את אוהבת, ונהנת, אז ברוררררר שתגיעי !!! להפך... תעקפי את כולם בסיבוב.... =) רק תזכרי לבקש מהמדריך שלא ישים מוזיקה משנת תיזי ! בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חשוב הגיל.. זה התרגיל..

שרית גרומן
    08/11/2008

שלום לך אני..
    אז כמו שכתבתי בכותרת הנדושה כל מה שעושה לנו טוב.. אז הגיל לא צריך להיות בעיה.
    מה שהכי חשוב הוא שתעבדי נכון בטווחי הדופק שמתאימים לגילך, תעבדי על הטכניקה כדי לשפר את יכולת הרכיבה שלך.. והכי חשוב. ספרי לחברים שלך אנחנו שמחים על כל מי שמצטרף לקבוצה הזו של אוהבי הספיניג.. ברוכה הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו