לשרון תודה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון תודה!!
    יהודה
    19/11/2008

השיעור השבועי מדהים!!! כמו תמיד, כמובן.... המון תודה על ההשקעה שרבה ועל המצב הרוח המדבק שלך! חבל שאנחנו לא רואים אותך כל יום (כולל שבת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשרון תודה!!

הוספת תגובה

• תודה..

ספינרית
    19/11/2008

מחזקת את דעתך. חבל שלא רואים אותך יותר. רמז.....רוצים עוד שעורים איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל"אני" ו"ט"...

שרון וילנר
    21/11/2008

אני מקבל פניות חוזרות ונשנות בבקשה שאוסיף שיעורים. אני שמח לשמוע שנהנים בשיעורים שלי וזה מעלה לי את המוטיבציה להמשיך ולהשקיע בתכנון ובבניית מערכי שיעור עשירים ומגוונים, אבל חשוב לי לחדד כמה דברים.
    קודם כל, אני מעביר ארבעה שיעורים במועדון מדי שבוע וזה יותר מכל מדריך אחר. השיעורים מפוזרים על פני כל השבוע, בימים ראשון, שלישי ורביעי. הרגליים שלי כבר לא מה שהיו פעם (הגיל, הגיל) ולא קל להתמיד בשיעורים, הכרוכים בהוצאת אנרגיה רבה.
    בנוסף, אני גם עובד מעל 10 שעות ביום כמהנדס תוכנה.
    ללא כל קשר, יש מאמנים מעולים במועדון הספינינג שלנו וחשוב לגוון ולהתנסות בשיעורים בסגנון שונה.
    תודה על הפרגון והאהבה. הם מחמיאים ונותנים המון מרץ.

שבת נפלאה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעורים..

א
    21/11/2008

הי שרון. השעורים שלך אכן נפלאים .!!!! לגבי הגיל....נראה לי שיש לך עוד כמה שנים טובות ...... שתהייה לך שבת קסומה ונתראה בשעור הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו