מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשרון תודה!!יהודה19/11/2008
השיעור השבועי מדהים!!! כמו תמיד, כמובן.... המון תודה על ההשקעה שרבה ועל המצב הרוח המדבק שלך! חבל שאנחנו לא רואים אותך כל יום (כולל שבת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה..
ספינרית19/11/2008מחזקת את דעתך. חבל שלא רואים אותך יותר. רמז.....רוצים עוד שעורים איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל"אני" ו"ט"...
שרון וילנר21/11/2008אני מקבל פניות חוזרות ונשנות בבקשה שאוסיף שיעורים. אני שמח לשמוע שנהנים בשיעורים שלי וזה מעלה לי את המוטיבציה להמשיך ולהשקיע בתכנון ובבניית מערכי שיעור עשירים ומגוונים, אבל חשוב לי לחדד כמה דברים.
קודם כל, אני מעביר ארבעה שיעורים במועדון מדי שבוע וזה יותר מכל מדריך אחר. השיעורים מפוזרים על פני כל השבוע, בימים ראשון, שלישי ורביעי. הרגליים שלי כבר לא מה שהיו פעם (הגיל, הגיל) ולא קל להתמיד בשיעורים, הכרוכים בהוצאת אנרגיה רבה.
בנוסף, אני גם עובד מעל 10 שעות ביום כמהנדס תוכנה.
ללא כל קשר, יש מאמנים מעולים במועדון הספינינג שלנו וחשוב לגוון ולהתנסות בשיעורים בסגנון שונה.
תודה על הפרגון והאהבה. הם מחמיאים ונותנים המון מרץ.
שבת נפלאה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעורים..
א21/11/2008הי שרון. השעורים שלך אכן נפלאים .!!!! לגבי הגיל....נראה לי שיש לך עוד כמה שנים טובות ...... שתהייה לך שבת קסומה ונתראה בשעור הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)