יום שלישי 02.12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום שלישי 02.12
    shira
    02/12/2008

בוקר טוב מי מעביר את השיעור של 20:15 ביום שלישי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום שלישי 02.12

הוספת תגובה

• שאלה טובה!

שרון וילנר
    02/12/2008

הקשה ביותר שנשאלה כאן בפורום.
    ואני לא צוחק!
    אין לי תשובה כרגע.
    בוקר טוב ויום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

אורית
    02/12/2008

אז ברור שנפגשנו בבוקר... וכמובן שהיה שיעור מעולה.. אף אחד לא זיזל באלו שעובדים (ממ, כנראה שגם אני כזאת).. לא ביקשתי שהשיעור יהיה ב8:30 כמו בשאר הימים, אלא קצת יותר מאוחר, ואולי זה יגרום לעוד אנשים שגרים במרחק נסיעה של 25 דקות להגיע לשיעור גם.. ניפגש גם מחר בבוקר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום שלישי

נילי
    02/12/2008

אפשר לצאת כמה דקות קודם ולהגיע לשיעור של 7.15 גם למי שגר קצת יותר רחוק. אני עובדת במרחק של שעה נסיעה ולכן גם לאלו שכמותי חשוב שהשיעור יתחיל מוקדם.למי שקשה לצאת מוקם ביום שלישי ,יכול לעשות שיעור ביום רביעי ב 8.30 ,כך ניתנת הזדמנות לכולנו להגיע ע"פי יכולתנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו