כמה קלוריות ?!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות ?!?
    שנשונה
    17/12/2008

היי שרון! אני אוהבת את השיעורים שלך. בהחלט כייף אמיתי. רציתי לברר כמה קלוריות שורפים בשיעור ספינינג שעושים אותו כראוי ולפי ההוראות של המדריך למהירות/ עומס ... אני רוצה לציין שאני לא מחזיקה שעון דופק ( סטודנטית, אתה יודע .. כל האיבזור הזה מסביב הוא משכנתא). תודה :) ותמשיך עם העבודה היפה והטובה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קלוריות ?!?

הוספת תגובה

• תחייכי-שורף קלוריה אחת נוספת לפחות

שרון וילנר
    19/12/2008

הי,
    ספינינג גורם לשרפת קלוריות מוגברת ולירידה באחוזי השומן.
    אחד מהמיתוסים הגדולים בספינינג הנו ששורפים למעלה מ- 1000 קלוריות באימון בודד אחד.
    מחקרים מצאו כי השריפה הממוצעת של קלוריות בשיעור הספינינג (שמשכו שעה) מגיעה לערכים של 450 קלוריות לנשים ו- 600 לגברים.
    כמות הקלוריות הנשרפת במהלך שיעור ספינינג תלויה במספר מדדים כגון: גיל, מין, משקל, סוג האימון, עצימותו ואורכו.
    חשוב לציין כי גם לאחר סיום הפעילות האירובית קצב חילוף החומרים בגוף מואץ, דבר הגורם לעלייה בשריפה של קלוריות.
    שעון הדופק באימון – מומלץ מאוד!!! אבל, לא כל המתאמנים חייבים לענוד שעון דופק באימון. מטרת השעון לבקר את עוצמת המאמץ במהלך האימון האירובי.
    תודה על הפירגון, שיהיה לך אחלה סוף שבוע, ובהצלחה בתקופת המבחנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו