שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חלי
    13/01/2009

האם ספינינג מתאים גם לילדים? מאיזה גיל הכי מוקדם ניתן להתחיל לעשות אימוני ספינינג? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ספינינג לילדים

שרית גרומן
    13/01/2009

חלי שלום.
    אישית אני חושבת שכל עוד ילד הוא ילד ויכול ללא שום מגבלה פיזית לרכב בחוץ.. אז זה המקום עבורו.
    אבל. אם לא ,אז..
    המגבלה הראשונית היא גובה אופניי הספינינג ולדעתי המינימום גובה הוא כ-155 ס"מ. לכן.. כל ילד שהוא מעל גובה זה ,בעקרון יכולים להתאמן ,אבל ,כמובן, בהשגחה של מדריך עם הסבר מפורט, אישור רופא ואישור חדר הכושר לכניסה.
    בכלל ,הדעות דיי חלוקות בעניין הגיל ההתחלתי לפעילות מסודרת בחדר כושר בפרט ובספינינג בכלל. אני חושבת שגיל המינימום הוא 16. (לא בדוק בחוקים, מבטיחה בדיקה מדוייקת בהקדם.)
    לכן המלצתי שוב, היא לתת להם להיות ילדים ככל הניתן , ופעילות בחוץ היא הטובה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגבלות גובה

שרון וילנר
    13/01/2009

מינימום - 150 ס"מ
    מקסימום - 196 ס"מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספינינג

מאיה
    05/02/2016

אני בת 30

הגובה שלי הוא 1.35

האם אני יכולה להיות בשיעור ספיניג?

האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשרון ושרית

ר
    15/01/2009

מה???? אני לא ילדה אך גובהי הוא 145. האם לא מומלץ לי לבצע ספיננג בשל כך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה.

שרית גרומן
    15/01/2009

זה לא שלא מומלץ.. פשוט טכנית קצת יותר קשה. כאשר אנו מכוונים את האופניים יש להשגיח שהברך לא ננעלת וייתכן שאם גובהך אינו מספיק אז תיווצר מתיחה מיותרת בבירכיים.
    לכן כל דבר לגופו. וכמו שכבר הסברתי קודם ישנם גם ילדים בני 14 שגובהם 170 אז...
    הכל לגופו..
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו