מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון יתרדליה15/01/2009
שלום ראיתי שהתיחסתם לאימור יתר כמשהו שלמעשה מזיק יותר מאשר מועיל שאלתי מה זה אומר הפוגה האם 6 פעמים בשבוע ספינינג זה נחשב לאימון יתר? מה מומלץ על ידכם לפעילות שלא תזיק לגוף מבחינת חולשה התקררויות ועוד מה ההפוגה שצריכה להיות בין אימון לאימון אודה לכם על התיחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון יתר.
שרית גרומן15/01/2009שלום לך דליה.
אימון יתר זה אימון שגורם לגוף נזק יותר מאשר תועלת.. לכן..
כל פעילות גופנית מתבצעת בעצימות מסויימת, לכן אם את מבצעת פעילות מתונה מאוד 6 פעמים בשבוע ייתכן והגוף אינו זקוק למנוחה מרובה ואת יכולה להמשיך. אבל.. וכאן בא האבל הגדול..
ספינינג אינו פעילות שכזו! בד"כ האימונים נעים בין 75% - 85% מיכולת המתאמן ולכן חייבים לתת לגוף לנוח, וזאת בכדי שאפשר יהיה להפיק מימנו את המיטב והמירב.
אם בכל זאת מתאמנים כל יום יש צורך לחלק את העבודה כך שלא כל יום נעשה אימוני כח לדוגמא אלה נחלק את האימונים ל- מתוך 6 אימונים- 4 סבלת 1 כח ו1 אינטרוולים.
אני אישית ממליצה להחליט על יום אחד בשבוע (וזה לא חייב להיות שבת..) ליום מנוחה מוחלטת ללא פעילות ספורטיבית וזאת כדי לתת לגוף לנוח ולרקמות השריר להתאושש.
כל דבר במידה! גם ובעיקר ספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רעות17/01/2009עליתי 5 קילו בחופשה בחול וברצוני להוריד אותם כמה שיותר מהר... אורך החיים שלי משלב 4 פעמים בשבוע ספיננג ועל מנת להוריד את הקילוגרמים המיותרים אני מתכוונת לעשות שעתיים אירובי בכל יום. שעה ספיננג ולאחר להמשיך ריצה. האם זה נחשב לאימון יתר?? אני מדגישה שבכוונתי להתאמן כך רק עד שאוריד את הקילוגרמים המיותרים שעלי... אשמח מאוד לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש...
שרית גרומן18/01/2009שלום רעות.
קודם כל מקוה שנהנת מאוד בחופשה שלך...
לא ברור לי בכמה זמן העלת את המשקל הזה ולכן אני מאוד ממליצה קודם כל להתייעץ עם תזונאית כדי לברר על תפריט שיעזור לך להתמודד עם המטרה שהצבת לפניך. לדעתי רק אימונים כפולים לא בטוח יעשו את העבודה ואולי אפילו ההיפך...
אז אני לא תזונאית לכן ממליצה בחום קודם לבדוק שם ולא לעשות שום דבר דרסטי שתשלמי עליו ביוקר בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)