מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ספיניניג מנפח את הרגלייםאניי22/01/2009
ספיניניג מנפח את הרגליים והירכיים, ???? ועוד שאלה אני רוצה לעצב ישבן וירכיים האם ספיניניג יתרום לזה? אני לא אוהבת אירובי אחר או אימון משקולת, אני עושה שעור ארובי אחד בשבוע ואני יודעת שזה לא מספיק אבל זה הזמן שיש לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים.
שרית גרומן23/01/2009ספיניג לא אמור לנפח אלא אם עובדים על עומסים מאוד גדולים ומהירות איטית...
בדיוק כמו בחדר כושר: עומס גדול מס חזרות מועט = מסת שריר גדולה (שטח שריר גדל)
עומס קטן מס חזרות גדול= שריר חזק אך לא גדול מיימדים(יותר ארוך)
אני ממליצה לנשים בעיקר שלא אוהבות רגליים גדולות , לעבוד עם עומסים שמתאימים להן ז"א עומס שיכול להחזיר 80 פידולים בדקה זה עומס מצויין.
כדי לשאול את המדריך אך לבדוק את זה.
לכן אם נעבוד נכון הכל ישמור על פרופורציות יפות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא...
שיר06/03/2009שכשאני שמה עומס שאני מרגישה אותו אז אני לא מצליחה לעמוד ב80 סיבובים בדקה כי זה קשה ואם אני מורידה את העומס אז אני לא מרגישה אותו בכלל.. זאת בעיה. ואומרים שרצוי לא לעבוד ללא עומס כי זה דופק את הברכיים, אז מה עושים במצב כזה כדי שלא יתנפחו לי הרגליים? וגם המדריך כל הזמן אומר להוסיף עומס וזה..אוקיי אני מנסה להיות קשובה לגוף שלי למרות המדריך אבל זה בלתי אפשרי להוריד ת העומס למצב של 80 סיבובים בדקה.. אני רוצה להוריד איזה 5 קילו בכל מקרה אז המראה של רגליים נפוחות לא יתרום לי. אני בת21 שוקלת 48 גובה 153.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעיה..
שרית גרומן08/03/2009היי שיר.
יש לך מד דופק?
כדי לרדת במשקל קודם כל כדאי שנדע על איזה אחוזי מאמץ את עובדת ורק אח"כ נחליט על העומסים.
לידיעתך כדי לרדת במשקל יש לעבוד על דופק של בין 70-75% לאורך זמן...!!!! ז"א שקודם כל כדאי לראות מה את עושה בתחום הזה ולהחליט על המשך העבודה.
מקוה שאני עוזרת לך
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שעון...
אניי08/03/2009האמת שלא אני לא עובדת עם שעון ולכן אין לי מושג, אני מרגישה שאני עובדת קשה בעיקר שעורים אינטרוולים, אולי אני באמת אקנה לי כזה, יש שעון שאת ממליצה עליו שהוא לא יקר במיוחד. אני אשמח, פשוט כי אין לי מושג בשעונים האלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאניי שדואגת מניפוח רגלים בספינינג
f-e08/03/2009אני דואגת יותר מהעובדה שאת שוקלת 48 ק"ג, מעוניינת להוריד 5 ק"ג ומקבלת המלצות מקצועיות להורדת משקל באמצעות פעילות גופנית עצימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)