שעון דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעון דופק
    אני
    08/02/2009

יש לי שלוש שאלות:
    1. האם שעון הדופק שמוכרים כרגע בסופר פארם יעיל?
    2. אם לא, יש איזשהו שעון דופק זול (300-350 ש"ח) שאתם ממליצים עליו?
    3. כמה חשוב שעון דופק באימון? האם הייתם מגדירים אותו כחובה או כמומלץ?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעון דופק

הוספת תגובה

• מד דופק.

שרית גרומן
    08/02/2009

שלום לך את..
    ע"פ הקישור ששלחת קצת קשה לדעת איזה סוג של שעון זה אבל...
    לא חשוב איזה שעון מה שחשוב זה שהוא ייתן לך את המידע הנכון וזה הדופק שבוא את עובדת באימון. כדאי שהשעון יהיה מקודד מיכוון שאימון בחדר עם עוד כמה מתאמנים עם שעון דופק לא מקודד יכול להיות "מבלבל" לשעון והוא יקרא דופק של מתאמן אחר.
    אני מאוד ממליצה לעבוד עם מד דופק החשיבות שלא נימדדת בכך שאנחנו באמת יודעים מהו המאמץ שבו אנו נימצאים ולא ע"פ "תחושה בלבד.. וגם היכולת להשתפר ולשנות עם הזמן את צורת המאמץ , אורכו והיכולת הלבבית שלנו.
    ישנם מדי דופק בסיסיים שעלותם לא גבוהה מ300-400 ש"ח. אני ממליצה על שעוני פולאר הם אמינים והשרות שלהם מצויין.
    חברת אגנטק נמצאת באזור "עתידים" ברמת החייל ושם אפשר להתרשם ממיגוון המוצרים שלהם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל...

אני
    08/02/2009

את חושבת ששעון דופק שעולה 180 ש"ח יכול להראות את הדופק כמו שצריך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד דופק

שרית
    09/02/2009

כן אפשר רק שאולי לפעמים הוא קצת "ישתגע".. אני מקוה שלא ..אבל תיקחי בחשבון שזה בהחלט אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו