מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיניניג ושרירים ברגלייםשיר01/03/2009
היי אני בת 21 גובה 153 שוקלת 48, אני עושה ספינינג כבר מעל שנה בין 3-5 פעמים בשבוע ואני מפחדת משרירים נפוחים ברגליים, אם אני מורידה את העומס למהירות שבה אני יכולה לפדל 80 בדקה אז אני לא מרגישה עומס בכלל ואם קצת מעבר לזה אני מרגישה שהשרירים עובדים וחזק . מפחיד אותי שיהיו לי שרירים נפוחים, אני גם ככה רוצה לרדת איזה 4-5 קילו וזה ממש לא יתרום למראה מה עושים? ואיך משלבים תזונה עם ספינינג כדי באמת רק לרדת את ה5 קילו האלו שכל כך מציקים לי? יש לציין שאני לא אוכלת ג'אנק פוד כבר שנה וחצי ולא זוכרת אפילו מה הטעם של הדברים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הערות
שרון וילנר03/03/2009הי אניי
מספר הערות:
1. ספינינג =] פעילות אירובית - אינה גורמת לעלייה במסת השריר - לא מקבלים "שרירי רגליים נפוחים" (גם אחרי 12 שנה, 10 שיעורים בשבוע)
2. דיווש ללא עומס - נזק גדול לברכיים!!! (הישבן קופץ על מושב - רואים ומרגישים את זה)
3. ממליץ לך ללכת שוב לשיעור היכרות על מנת לקבל הסבר נוסף על ספינינג, השלכות, מיתוסים ורכיבה נכונה.
4. שילוב תזונה - ללכת ליעוץ תזונתי.
שיהיה אחלה יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
שיר03/03/2009כשהעומס גבוה מרגישים את השרירים עובדים וחזק, זה לא גורם לעלייה במסת שריר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
שיר05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר שלא רוצה לנפח ת'רגלים
f-e08/03/2009אני דואגת יותר מהעובדה שאת שוקלת 48 ק"ג, מעוניינת להוריד 5 ק"ג ומקבלת המלצות מקצועיות להורדת משקל באמצעות פעילות גופנית עצימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך, ותודה על היחס לשאלתי
מיטל09/03/2009אני לא יודעת אם תוכלי להבין אותי אבל אני לא מרוצה מהגוף שלי ומאיך שהוא נראה יש לי בטן וירכיים עבות וצדדים מעצבנים שמציקים לי מאוד. ואני באמת כבר לא יודעת מה לעשות, זה עניין של הרגשה מבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)