אירובי או אנאירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירובי או אנאירובי
    RONIT KAVEH
    12/03/2009

שלום , התחלתי ספינינג במטרה לרדת במשקל (בשילוב עם דיאטה כמובן) והתאהבתי, ומאז אני מכורה! בחודשים האחרונים נבלמה הירידה במשקל אך עדיין קיים צמצום היקפים (לא רע בכלל..) בשיחה עם מדריכת כושר בחדר הכושר בו אני מתאמנת היא טענה שפעילות השריר בספינינג היא אנאירובית ועם הזמן השריר נכנס לסטיגנציה (?!?).. האם יש הבדל בין פעילות אירובית לבבית לפעילות אנאירובית שרירית, והאם זה יכול להיות סיבה לעצירה בירידה במשקל ? דרך אגב, אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע , מכורה כבר אמרתי?.. תודה מראש, רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירובי או אנאירובי

הוספת תגובה

• אימונים..

שרית גרומן
    13/03/2009

רונית שלום.
    אכן ספיניג ממכר ומאוד כיף שאת בכוחותיינו. אבל...
    כמו כל אימון שחוזרים עליו 5-6 פעמים בשבוע הגוף קודם כל מתעייף, שנית מתרגל ושלישית השריר לא מספיק לבנות את עצמו. לכן..
    אכן בהתחלה הרגשת שינויי כי הגוף עסק בפעילות חדשה ושרף מאגרים שחיכו להשרף..ועם הזמן התרגל וגם האפקטיביות ירדה.
    יש צורך לגוון את סוג ועצימות האימונים ולחלק אותם על פני אימוני השבוע לדוגמא: 75% מהאימונים אימוני נפח (75-80%). 15 % אימוני כוח ,והשאר אימוני הפוגות או אינטרוולים וגם אותם ממולץ ל"צרוך" פעם בחודש..
    ז"א חייבים לעשות אימונים מגווונים ולא כל הזמן קשה עד קשה מאוד..(מידיי..) מה שמאוד קל לעשות באימוני הספיניג הסוחפים.. חשוב מאוד לעבוד עם מד דופק ולנסות לשמור עליו לאורך האימון.
    שילוב עם עבודת כוח (שוב, לא קשה מידיי) בחדר כושר יקנה לך ולגופך את השילוב הנכון לשמירה על הקיים ואפילו ירידה (איטית ויציבה) בהמשך.

מקוה שעזרתי.
    סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

RONIT KAVEH
    15/03/2009

עזרת בהחלט, תודה ! רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו