צלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלוליט
    קרן
    13/03/2009

היי, אני בת 22 ,1.70 ושוקלת 50 קילו. אני בנאדם רזה אך אינני מעוצבת בכלל.אני מלאה בצלוליט ובסימני מתיחה.העור שלי רפוי לגמרי. אף פעם לא הייתי שמנה, תמיד הייתי בין 48-58 קילו. אני הולכת המון אבל כלום לא עוזר לי .הגוף שלי עדיין רפוי לגמרי והאירוניה שבעניין שאני רזה. אני מלאאאאה ושאני אומרת מלאה בצלוליט,כל הרגלייים שלי מלאות!!מכל הצדדים. אתמול התחלתי פעם ראשונה ספינינג השאלה שלי היא עד כמה זה בעצם יעזור לי. אני נורא מפחדת מרגליים גדולות.השאלה אם זה שורף קלוריות והאם זה באמת יכול לעזור לי לצלוליט.אני מבינה שאין טיפול 100% ואין מה לעשות.אבל זה יתן לי משהו הספינינג? וכמה קלוריות אני בערך שורפת בשעה? תודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלוליט

הוספת תגובה

• צלוליט..

שרית גרומן
    13/03/2009

היי..

.."צלוליט הינו שומן המתרכז בעיקר מתחת לשריר ולכן, חשוב מאד לדעת שלא ניתן להעלים צלוליט או לשרוף אותו - לא באמצעות ספורט וגם לא באמצעות דיאטה. אלא באמצעים מכניים בלבד. "
    (ציטוט מפורום רפואת ספורט)

לכן..
    קודם אפנה אותך לפורום רפואת ספורט ושם תוכלי לקבל תשובה רפואית לנושא, ושנית..

מה שאוכל להמליץ הוא לנסות ולהתאמן במאמצים נמוכים 70-75% מאמץ לאורך זמן רב יותר מ60 דקות לפחות 2-3 בשבוע. פעילות זו נחשבת לשורפת שומן מה שיכול לעזור, לא להעלים, בנושא זה.
    כמו כן אימון כוח בחדר כושר גם יכול לעזור בעיצוב השרירים וב"מילוי" העור הרפויי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו