אופני כושר לבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופני כושר לבית
    דרלין
    24/03/2009

שלום לכולם, אני עוסקת בספינינג באופן קבוע כבר כמה שנים. לאחרונה החלטתי לקנות אופני ספינינג לבית. כמובן שאני רוצה משהו מקצועי כמו במכון (אני מתאמנת על star trac). חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי מישהו שמוכר לאנשים פרטיים. השאלות: - איפה קונים? - מה (בגדול) טווח המחירים? - למה צריך לשים לב כשבוחרים אופני כושר? תודה, דרלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופני כושר לבית

הוספת תגובה

• למכירה אופני ספינינג

שרון וילנר
    24/03/2009

הי דרלין,
    ספין בייק בנס ציונה מוכר אופני ספינינג, המחיר בסביבות 1500 שח (תלוי - עם/בלי SPD).
    האופניים במצב מצויין!!!
    טלפון - 08-9408636

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופניים

שרית גרומן
    24/03/2009

היי דרלין.
    יש הבדל גדול בין אופני כושר לאופני ספינינג.
    ישנם סוגים שונים גם מאלה וגם מאלה. באופני כושר אני לא ממש מבינה אבל אופניי ספיניג אפשר להשיג אצל היבואן של star trak בארץ, שמו יניב: 0523357878 ושם גם תקבלי את טווח המחירים. כמו כן לפעמים ישנה מכירה מכל מיני חדרי כושר שמחליפים או סוגרים ואת זה אפשר למצא באתר "יד שתיים" באינטרנט.
    הכי חשוב לשים לב שהן תקינות ללא חלודה והרפידות עדיין מתפקדות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדרלין

אייל
    15/11/2009

דרלין שלום
    ראיתי את המודעה שלך ורציתי לדעת אם את יכולה לאמר לי מה קנית איזה סוג והאם יש להם אופניים במצב טוב?
    תודה אייל
    אני גם מחפש לקנות ולא כ"כ יודע מה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו