מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יותר קלוריות או יותר אחוזי שומן?לירון06/04/2009
שלום
אני מתאמנת בספינינג 2-3 פעמים בשבוע במטרה לעצב את הגוף ולרדת במשקל.
הבנתי שאם אני מתאמנת בדופק גבוה אני שורפת המון קלוריות ואם אני מתאמנת בדופק נמוך יותר אני שורפת פחות קלוריות אך אחוז השומן מתוכם גבוה יותר.
רציתי לדעת האם בשביל להגיע למצב של עיצוב הגוף וירידה במשקל עדיף לשרוף יותר קלוריות פר שיעור ואז להגיע למצב של גרעון אנרגתי או שעדיף דווקא לשרוף פחות קלוריות אבל אחוז שומן גבוה יותר?
תודה על העזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר קלוריות!!!
שרון06/04/2009הי לירון,
עובדה נכונה היא שהגוף שורף באופן יחסי יותר שומנים במהלך אימון בעצימות בינונית כמו צעידה או רכיבה על אופניים - ולצורך העניין ככל שהדופק נמוך יותר משתמש הגוף באופן יחסי יותר בשומן כמקור האנרגיה העיקרי שלו.
אבל ברגע שמגבירים את הקצב, בזמן פעילות בעצימות גבוהה יותר כמו ריצה או אירובי אנרגטי, אנחנו שורפות בסך הכל הכללי יותר קלוריות, מה שתורם בשורה התחתונה לשריפה של יותר שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזו דנה?
אני06/04/2009לא ברור לי מי זו דנה שנותנת את התשובות. אולי כדאי שתיזדהי כדי שנדע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי זאת אני???
שרון07/04/2009דנה, זאת דנה!!!
אבל אם כבר שאלת, לכולנו לא ברור מי זו "אני" שנותנת הוראות. אולי כדאי שתיזדהי כדי שנדע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דנה
לירון07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם כל מילה
שרון וילנר09/04/2009תודה לך דנה,
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)