מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערך אימון ומוסיקה-למדריכים בלבדאליעד05/05/2009
הי כמדריך ספינינג מתחיל( בעסק כחודשים) יש לי שאלה לגבי מוסיקה והתאמתה למערך השיעור:,
עד היום בניתי את מערכי השיעור על סמך המוסיקה- אין ספק שהעבודת הכנה קשה ומתישה.
יצא לי לראות ולשמוע פה ובאתרים אחרים שרבים מהמדריכים עובדים על פי זמנים ולא על פי מוסיקה ( למשל 4 דקות טיפוס - 4 דקות רכיבת מישור- 4 דקות מהירות רגליים).
שאלתי האם בניית מערך שיעור על סמך זמניים ולא על סמך שירים היא עדיפה? האם לא קורה מצב שיש חוסר קשר בין השיר למצב שבו הכיתה נמצאת? האם לא קורה מצב שבו נסיים קטע מסוים למשל של מהירות רגליים וזה יהיה באמצע השיר?
אנ י מאוד רוצה לשקול מעבר לשיטת הזמניים ולא להשאר בשיטה שמקבעת דיסק מסוים לאימון מסויים דבר שיאפשר הכנה יותר קלה של האימון ומצד שני מקצועית יותר( כי אפשר לקבוע מטרת אימון כגון אינטרוולים- סיבוולת- או עבודה בטווח אנאירובי). למרות זאת אני חושש ואני רוצה לשמוע את דעת המומחים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערך שיעור תחילה!!!
שרון וילנר06/05/2009הי אליעד,
ברוך הבא לפורום.
בניית שיעור על סמך המוסיקה - עבודת ההכנה הכי קלה!!!
על מנת להכין שיעור מקצועי, יש צורך לבנות שיעור על פי מערך השיעור ולהתאים לו מוסיקה.
וכאן מתחילה העבודה הקשה - לוקח פי 8-10 זמן.
אבל מרגישים את השינוי!
לדוגמא:
- לחשוב על מערך שיעור מעניין ויצירתי עם מטרות פיזיולוגיות ומטרות אימון.
- יש צורך למצוא טרק, נניח באורך 4 דקות שמתאים לטיפוס
- לקצר אותו אם נדרש (להתאים אותו לזמן הנדרש)
- לשנות קצבים
- להוסיף ביטים
- להתאים עוצמות
- למקסס טרקים
אין מצב שקטע מסתיים באמצע שיר! אין!!!
ממליץ לך להתאמן בשיעורים של מדריכים שעובדים בשיטה הנכונה להכנת שיעור.
שים לב לעוד יתרון - מערך שיעור נשאר לתמיד ותמיד ניתן לעדכן ולהחליף חלק מהמוסיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)