מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספינינג ואופני שטחעידו27/07/2009
ספינינג ואופני שטח זה אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!
שרית גרומן29/07/2009היי עידו.
כדי שתבין את ההבדל כדאי שתיכנס לאימון. ואז נוכל לדבר יותר.
ספינינג הוא "אימון" לקראת רכיבה. בעיקר כדי לבנות את הבסיס האירובי ואת הכוח.
ברכיבה אתה מממש את מה שצברת באימונים. זה על קצה המזלג..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים
עידו30/07/2009יש לי אופני ראלי שבשבוע האחרון אני רוכב עליהם כל יום רצוץ לפעמים שעה לפעמים חצי שעה עם אני ימשיך להתאמן עליהם וירכב איתם בחוץ אז יהיה לי כושר טוב וקל באימוני ספינינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת פורום בתחום אופני הרים
שרון30/08/2012האם מישהו מכיר פורום טוב שנותן מידע על אופני שטח ובוא אוכל ללמוד דברים מהכותבים ולקבל סיקורים מעניינים בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים - תגובה
ערן שטרן09/09/2012לא בהכרח
כי בספין , אתה גם מושך
ובאופניים , אם אתה לא מחובר לפדל
אתה רק דוחף.
חומצזה
יכול גם וגם במקביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים - תגובה
שרית גרומן09/09/2012בספינינג אף פעם לא קל....
אבל כל אימון עוזר..
תבוא.. תדע.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון..
שרית גרומן30/07/2009הכושר הגופני שלך קודם כל ישתפר... אבל אין לי מושג מה רמת הרכיבה שלך העצימות (כמה מאמץ אתה משקיע) מה שבספינינג אפשר זה: לדעת מה אתה עושה בכל רגע נתון וגם להתאים את רמת האימון למבוקש. בשטח צריך להגיב לשינויים שקורים בו ולכן קשה יותר לשלוט על סוג האימון.
בכל מקרה רכיבה בחוץ מעלה לך את הכושר וזה מצויין ואל תפחד להתנסות בספינינג שם תמיד אפשר לשחרר עומס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)