תרגילים לבטן ולידיים במהלך ספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים לבטן ולידיים במהלך ספינינג
    חן
    29/07/2009

רציתי לשמוע את דעתכם לגבי ביצוע "שכיבות סמיכה" כפי שהמדריכה מכנה אותן ועבודה על בטן באמצעות תרגילים שונים במהלך שיעור הספינינג - אני באופן אישי מרגישה אי נוחות בביצוע "תרגילים" אלה ומעדיפה פשוט לרכב, אך תהיתי אם הם אפקטיביים... (לדוגמה: עם ידיים על המותניים ולפדל ע"י משיכת רגליים בלבד), תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספות מיותרות!!!!

שרית גרומן
    29/07/2009

היי חן.
    אני מאוד מצטערת לשמוע את מה שקורה אצלך באימונים.
    ספינינג הוא אימון "נקי" ללא כל "גימיקים" נוספים!!! כל תרגיל "בנוסף" לרכיבה הוא מיותר אינו מתאים למכשיר עליו הוא מתבצע ולא נעשה!!
    אשמח לשמוע קצת יותר פרטים על המאמנים הבילתי מיומנים הללו שצריכים "גימיקים" כדאי ל"העשיר" את האימון....
    תודה. שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ספינינג זה?!?!

אני
    01/08/2009

נו באמת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת לי את המילים מהפה

שרון וילנר
    01/08/2009

כל מילה נוספת מיותרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו