מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון ספינינג ודופקעמית06/08/2009
שלום רב,
אני בן 36 מתאמן מזה כ-5 שנים בספינינג ובשנתיים האחרונות גם ריצה וסטפר (בסה"כ כ-3 אימונים בשבוע). בדר"כ אני עובד בדופק של 158 (75%) ועד 170 (90%),לאחרונה קשה לי יותר להעלות את הדופק בשעורי ספינינג, אני צריך לעבוד קשה יותר כדי להעלות אותו, אם אני מוותר לעצמי קצת ,הוא יורד לסביבות 153 - 154.
מה יכולה להיות הסיבה? האם טווח הדופק הוא נורמלי?
תודה רבה וסוף שבוע טוב
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק וספינינג
שרית גרומן13/08/2009היי עמית.
לא ברור לי למה אתה צריך לעבוד קשה כל כך... אין צורך לעבוד בכל האימונים בעצימות גבוהה כל כך.
אני ממליצה לך לחלק את המאמץ בין האימונים כאשר שניים קצת יותר קלים ( 145-155 דופק) ואחד קצת יותר עצים (עד 85% מאמץ 165 דופק) ייתכן שהגוף שלך "קצת" עייף...
תן מנוחה קטנה עבוד קצת פחות קשה לתקופה קצרה (אפשר יותר אימונים רק קצרים וקלים יותר...) ואז מקוה שתוכל שוב לחזור למסלול.
רק זכור. לא תמיד צריך לעבוד קשה מאוד לגוף חשוב לגוון וגם למצא מקום שהוא יכול לפתח את הסיבולת וזה רק באימונים של 75-80% מאמץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)