מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סליחה, מה עם שיעור קבוע עם טל קוזייעל06/10/2009
או אפילו איזה שיעור החלפה בכל שבוע,
מאוד מאוד מאוד מחכים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעור קבוע
X08/10/2009לא.לא כולם מחכים. המערכת מצוינת כמו שהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת שעות
שרון וילנר10/10/2009הי יעל,
טל הוא אכן מדריך מצוין ואני בהחלט מחפש נישה פנויה לשם שיבוצו במערכת.
הכנסת שינויים במערכת אינה פשוטה ותלויה בשיקולים רבים שיש לקחתם בחשבון.
המערכת כפי שהיא מגוונת, יציבה ומתפקדת מצויין עם שורה של מדריכים מקצועיים מאד.
לא קל להשביע את רצונם של כולם, אך נעשים מאמצים בכיוון..
שבת שלום וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שלילי?
יעל19/10/2009מישהו אמר משהו על המערכת הקיימת או איכותה?
כמתאמנת ורוכבת ותיקה וכנראה לא מאוד מקורית לפי תגובות מתאמנים אחרים, השיעורים של טל קוזי הם מהמשובחים והמקצועיים שאני חוויתי.
זה לא אומר דבר וחצי דבר על שיעורים של אחרים ופה ושם יש מה לומר, בהחלט.
נראה לי שמועדון שממצב עצמו הכי גבוה שאפשר אמור לכלול בהיצע שלו את המדריכים הטובים ביותר בכל שטח, ולי נראה , וכאמור איני היחידה הסבורה כך, כי טל הוא כזה וחבל שלא ניתן להציע את שיעורין במסגרת המערכת, משובחת ככל שתהיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את שלילית?
אני.20/10/2009יעל,
למיטב הבנתי מתגובתו של שרון, אין ויכוח על רמת מקצועיותו הגבוהה של טל קוזי שלא בשונה משאר המדריכים במערכת כיום.
המסר שאני הבנתי שהועבר הוא שמנסים לעשות את המקסימום כדי להרכיב את המערכת המוצלחת ביותר באילוצים הקיימים לשביעות רצונם של כולם.
שכמובן אף פעם לא ניתן לרצות את כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחל מ 08/11/2009
שרון04/11/2009ימי חמישי 19:00 טל קוזי בהולמס פלייס רחובות
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)