שאלה לגבי נעלי רכיבה והתאמתם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי נעלי רכיבה והתאמתם
    שירה
    07/10/2009

הי,
    אני חדשה בפורום.
    קניתי אתמול נעלי רכיבה (SPDSL Shimano), במטרה להשתמש בהם בעיקר לספינינג בחד"כ.
    קניתי גם 2 קליטים אשר באים עם בסה"כ 4 ברגים, אך לא שאלתי ועכשיו איני יודעת איך ולאיפה אני מחברת אותם לנעל, ואיזה בורג חשוב לשים איפה (2 ברגים הינם עגולים וגדולים יותר מהשניים האחרים)... כדי שאוכל לרכב על האופני ספינינג בבטחה.
    אשמח (מאד!) לשמוע הדרכה או עיצה לגבי זה,
    בתודה רבה מראש,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נעליים

שרית גרומן
    07/10/2009

היי שירה.
    הכי פשוט לקחת את כל הסט הזה לחנות קרובה של אופניים ושם הם מסדרים לך את במהירות.
    או לחילופין גם מדריך הספינינג יכול לעזור רק תגיעי עם מברג מתאים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלי רכיבה והתאמתם

שירה
    07/10/2009

תודה רבה על התגובה, לא חשבתי על להביא את הכל לשיעור ולבקש מהמדריכה שתעזור לי באמת.. חשבתי שזה לא יתאים (ז"א שזה לא יתאים שאבקש מהם לעשות את זה..), אבל סבבה, זה מה שאעשה מחר כבר :)
    תודה,
    שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיטימי מאוד

שרון וילנר
    10/10/2009

לבקש ממדריך לעזור בהרכבה ובכיוון של ה SPD בנעליים (מדריך חייב להחזיק ברשותו סט לכיוון ואחזקה) ולקבל הדרכה בחיבורם לפידל, כיוון גובה ומרחק המושב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו