מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור ספינינגיעלי26/10/2009
אני מתאמנת באותו מכון כושר כבר כמעט שנתיים ובחצי שנה האחרונה עם אותו מורה, שאני די מרוצה ממנו. אבל יש לי כל מיני הרגלים, כמו לשים מגבת אחת על המקדימה של האופניים ומגבת אחת על העורף וללעוס מסטיק. כן, ללעוס מסטיק. משום מה זה מטריד אותו ואני ממש לא מבינה למה. הסברתי לו כמה פעמים שזה עוזר לי להתרכז ומספק לי צורך מסויים, כי תקופה ארוכה הייתי מעשנת.
מה אתם מציעים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיחות
שרית גרומן27/10/2009שלום יעלי.
הרגלים הם דבר טוב וגם דבר פחות טוב... אין שום בעיה עם מגבות וכל מה שקשור מבחינת בטיחות אבל..
אני מאמינה שהבעיה של המדריך שלך עם המסטיק היא פשוט מהכיוון של הבטיחות והביטחון האישי שלך.
את יכולה בלי כוונה לבלוע את המסטיק באמצע האימון ולהחנק. נורא קל ופשוט.. אומנם לא קורה , לשמחתינו, לעיתים קרובות אבל יכול! בכל אימון שהדופק מואץ בו ויש צורך לנשום יותר ולהשתמש במערכת הנשימה בצורה חופשית, מסטיק יכול להפריע.
את אדם בוגר ומבין והעניין לשיקולך, אין חוק, אבל ההמלצה היא להתאמן בלי.
שיהיה לך יום טוב ובריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתחלה חשבתי
יעלי28/10/2009שמה שמפריע לו זו העובדה שאני לועסת מסטיק אחרי מסטיק, אבל מסתבר שלא. כי עשיתי ניסוי מאז שכתבתי את ההודעה ההיא וקניתי איזה סוג של מסטיקים שהטעם שלהם מחזיק הרבה זמן- מאסט לונג לאסט, ככה שנפטרתי מהצורך להגיע עם קופסה ו"להטריד" את מנוחתו של המדריך במחשבה במה אני מתעסקת תוך כדי דיווש אינטנסיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)




