שיעור ספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור ספינינג
    יעלי
    26/10/2009

אני מתאמנת באותו מכון כושר כבר כמעט שנתיים ובחצי שנה האחרונה עם אותו מורה, שאני די מרוצה ממנו. אבל יש לי כל מיני הרגלים, כמו לשים מגבת אחת על המקדימה של האופניים ומגבת אחת על העורף וללעוס מסטיק. כן, ללעוס מסטיק. משום מה זה מטריד אותו ואני ממש לא מבינה למה. הסברתי לו כמה פעמים שזה עוזר לי להתרכז ומספק לי צורך מסויים, כי תקופה ארוכה הייתי מעשנת.

מה אתם מציעים לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור ספינינג

הוספת תגובה

• בטיחות

שרית גרומן
    27/10/2009

שלום יעלי.

הרגלים הם דבר טוב וגם דבר פחות טוב... אין שום בעיה עם מגבות וכל מה שקשור מבחינת בטיחות אבל..
    אני מאמינה שהבעיה של המדריך שלך עם המסטיק היא פשוט מהכיוון של הבטיחות והביטחון האישי שלך.
    את יכולה בלי כוונה לבלוע את המסטיק באמצע האימון ולהחנק. נורא קל ופשוט.. אומנם לא קורה , לשמחתינו, לעיתים קרובות אבל יכול! בכל אימון שהדופק מואץ בו ויש צורך לנשום יותר ולהשתמש במערכת הנשימה בצורה חופשית, מסטיק יכול להפריע.
    את אדם בוגר ומבין והעניין לשיקולך, אין חוק, אבל ההמלצה היא להתאמן בלי.
    שיהיה לך יום טוב ובריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתחלה חשבתי

יעלי
    28/10/2009

שמה שמפריע לו זו העובדה שאני לועסת מסטיק אחרי מסטיק, אבל מסתבר שלא. כי עשיתי ניסוי מאז שכתבתי את ההודעה ההיא וקניתי איזה סוג של מסטיקים שהטעם שלהם מחזיק הרבה זמן- מאסט לונג לאסט, ככה שנפטרתי מהצורך להגיע עם קופסה ו"להטריד" את מנוחתו של המדריך במחשבה במה אני מתעסקת תוך כדי דיווש אינטנסיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו