איך מורידים במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מורידים במשקל?
    מיואשת
    28/10/2009

היי אני בת 46
    עושה ספינינג כבר למעלה מחודשיים 4 פעמים בשבוע ולפעמיים יותר משתדלת בעצימות גבוהה
    ועל פי הנחיות המדריך. התזונה שלי מעטה ובריאה על פי הנחיות של דיאטנית.
    המשקל לא זז בכלל , איך זה יכול להיות? אני ממשיכה ואומרת לעצמי לא להשבר ... אבל
    זה קשה מאוד ומייאש.
    מבקשת עזרה ועצה דחופה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מורידים במשקל?

הוספת תגובה

• מבינה אותך מאוד! ספינרית

spinner
    28/10/2009

ככל שמבוגרים יותר קשה יותר להוריד במשקל.
    עדיף לעשות 4 פעמים בשבוע ספינינג ו-2 כוח.
    להישקל ולראות אולי המשקל נשאר אותו הדבר אך השומן יורד ומסת שריר עולה.
    הוספת עומס אינה אומרת שתורידי יותר מהר מהמשקל.
    להקפיד על תזונה נכונה ולא לאכול בקושי. הגוף מתרגל לתזונה דלה ומסגל לעצמו שמירה כביכול על הניתן לו על מנת לעבור תקופה קשה זו. בקיצור-אחרי שיעור ספינינג לאכול רגיל עד שעה אחרי.
    במשך היום לאכול כל מה שהתזונאית אומרת. וכמובן לשים לב, לרשום כל יום מעקב - מה אכלת ולבדוק קלוריות ואולי תגלי שהטעות טמונה כאן.
    בעלת נסיון בהורדת משקל וכן איני צעירה.
    בהצלחה אחותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל וספינינג

שרית גרומן
    28/10/2009

שלום לך.
    הכותרת שלך לא ממש משמחת..עברו רק חודשיים ואת כבר מיואשת?? איפה הגישה החיובית??
    הגוף שלך עובר שינויים רבים התחלת תוכנית תזונה וגם ספורט. אני ממליצה להתאמן דוקא בהתחלה בעצימות נמוכה יותר ולפירקי זמן ארוכים (70-90 דקות 70-75% מדופק מקסימאלי) וזאת כדי לבנות לך את המערכת האירובית לבסס אותה ואז משם לתת את הקפיצה היותר גדולה. לכן אם ספינינג הוא הבחירה שלך, מצויינת ד"א, אז הרבה עבודה בישיבה, מד דופק על היד, דופק נמוך, בגילך אני ממליצה , לפחות בהתחלה לשמור על 135-140 פעימות במהלך האימון וזה כמובן סטיסטי אבל עם הזמן את תיהיי מודעת יותר ליכולת שלך ותימצאי את המקום שהכי נוח לך להיות בו לאורך זמן. משם אני מאמינה שתרגישי את ההבדל ואת התחלת הירידה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו