הרגשת עלפון ובחילות ברכיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת עלפון ובחילות ברכיבה
    אתי
    19/11/2009

אני מאוד רוצה לעשות ספינינג,אבל בתור התחלה רכשתי אופניים והתחלתי לרכב בשכונה בה אני מתגוררת.
    יש לי בעיה מוזרה שאני בטוחה שהיא מוכרת לכם.
    אני מרגישה מאמץ טורדני ואף בחילות עד הקאות לאחר הרכיבה.
    יש לציין כי הרכיבה אורכת גג 10 דקות,אחרת אני מרגישה נורא.
    אני מאוד רוצה להתקדם עם זה אבל נורא קשה לי
    מה עושים?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא. לא מוכר..

שרית גרומן
    20/11/2009

היי אתי.

אני מצטערת לשמוע על התופעות שפוקדות אותך. לא, אני לא מכירה תופעות כאלה אחרי רכיבה הן על אופניים בחוץ וגם לא בספינינג. אני ממליצה ללכת לרופא ולבדוק את לחץ הדם שלך ובכלל בדיקות כלליות כדי לשלול כל דבר אחר. לאחר מכן ואם הכל בסדר יש להתחיל בפעילות הדרגתית ובעצימות נמוכה ביותר בהשגחה קפדנית שלך ושל מדריך.
    אשמח לשמוע מה היו התוצאות.
    בהצלחה.
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אתי

ליטל צוקרמן
    22/11/2009

קודם כול הייתי ממליצה ללכת להיבדק בכול מקרה אצל רופא , תופעה זו יכולה להיות כתוצאה ממאמץ פיזי מאוד גבוה בתחילת האימון אפילו אם זה רכיבה של 10 דקות , אפשרות נוספת היא אכילה לא נכונה (קרוב מדיי לתחילת האימון יש לאכול כשעה לפני האימון )
    ממליצה אני בשימוש בשעון דופק ולא משנה איזה פיעלות גופנית את עושה על מנת לבקר את תהליך האימון

בהצלחה ותשמרי על עצמך
    מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו