נעלי ספיניג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי ספיניג
    תמר
    13/12/2009

הי
    רציתי לדעתהאם חשוב וכמה חשוב לרכוש נעלי ספיניג.
    מדובר בהוצאה כספית לא קטנה ועל פניו זה נראה כמו סתם מוצר מותרות לא הכרחי
    האם יש לנעליים משמעות אמיתית המתבטאת בביצועים יותר טובים ? שרירים שעובדים יותר טוב ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי ספיניג

הוספת תגובה

• נעלי ספינינג

שרית גרומן
    14/12/2009

היי תמר.
    שעון דופק כבר יש? אם יש אז בהחלט השלב הבא הוא נעליים. חשוב! משפר את אחיזת הרגל על הפדל משפר את המשיכה ואת עבודת השרירים הנכונים.
    מומלץ ביותר לרכוש נעליים, לאנשים שעושים ספינינג בקביעות, אחרי שיהיו לך לא תביני איפה היית עד אז...
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעון דופק יש ויש

תמר
    14/12/2009

ואני באמת לא מבינה איך עבדתי לפני שהיה לי שעון דופק...
    אז על אילו נעלים אתן ממליצות ? מה נחשב מחיר סביר ? (ראיתי בין 300 ל 1100 ש"ח...) וסליחה על השאלה הטיפשית אבל מה מחבר בין הנעל לפדל ? זה גם משהו שצריך לקנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלים...נוחות

שרית גרומן
    14/12/2009

הכי חשוב שיהיה נוח.. לא חשוב המחיר.
    צריך שתהייה סוליה קשיחה עם מקום לחיבור SPD שזה החיבור שאת צריכה לבקש בחנות שישימו לך. יש לזה עלות נוספת קטנה של 70-80 ש"ח למיטב ידיעתי. בכל חנות אופניים תמצאי כזה.
    הנעל שאני הכי מכירה היא ספשלייז.. נסי.
    בהצלחה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו