מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספינינג מזיקיהלי29/12/2009
עד לפני כחמש שנים עשיתי ספיניג כפעמיים-שלוש בשבוע.
כולם הזהירו אותי שזה לא בריא לי לגב (עברתי 3 ניתוחי סקוליוזיס לא מוצלחים)
בטח ובטח אם אני לא מפדלת, מתרוממת ומתנהלת נכון.
האם נכון הדבר שהנזק עולה על התרומה?
בנוסף, איך יכול המדריך לעקוב אחרי כיתה שלמה ולוודא שהם מפדלים נכון? אין לי מאמן אישי ואני צריכה השגחה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזיק..מועיל!
שרית גרומן29/12/2009היי יהלי.
מצטערת לשמוע על הניתוחים הלא מוצלחים וגם על חווית ספינינג לא מוצלחת אבל...
יש גם דברים אחרים!
מאוד כדאי לפנות באופן אישי למדריך לקבלת יעוץ מיוחד למצבך. עליו לדעת על הקשיים שלך ולוודא באופן קצת יותר צמוד שאת עובדת נכון.
גם כשהחדר מלא על המדריך להיות קשוב וערני למצבם של כל המתאמנים בחדר. ואם לא יש צורך לדרוש זאת.
התרומה יכולה להיות גדולה אם באמת תעשי זאת נכון.. עבודה לא נכונה יכולה לגרום לכך שלא תהייה הנאה מהאימון ונזק, אולי קטן עקב מצבך הספציפי.
דירשי תשומת לב מאמינה שגם תקבלי אותה.
בהצלחה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)