לא יודעת כיצד להשתמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת כיצד להשתמש
    חן
    08/02/2010

שלום רב!
    אני מתגוררת בחו"ל וילדתי לפני חודשיים. אני צריכה להשיל מעלי הרבה מאד גרמים ולכן קניתי אופני כושר . אשמח לדעת תשבות על כמה השאלות הבאות:
    *האם כל אופני כושר הם ספינינג?
    *אני לא מבינה ככ טוב את שפת המדינה ואני חוששת שאני לא משתמשת נכון באפניים. או שאולי האופניים שקניתי כלל לא טובים איך אוכל לדעת??
    *אני בת 26 ושוקלת כרגע 71 . איזה דופק אני צריכה להגיע כדי לסרוף קלוריות? איזה מהירות מ1-8 שיש במכשיר?
    *האם צריך לשבת על המושב בזמן האימון או שצריך לעמוד?
    *הברזלים שמיועדים לידיים מתכווננים. האם זה צריך להיות קדימה כך שבזמן האימון גופי יוטה קדימה או שאני צריכה לדשבת ישר?
    *כמה זמן בכל יום אנ יצריכה לעשות כדי לשרוף קלוריות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת כיצד להשתמש

הוספת תגובה

• אני אשמח לקבל תשובה...

חן
    09/02/2010

אנא שמישו יענה במיוחד לגבי הדופק אין לי מושג כיצד לחשב את הדופק שאני צריכה להגיע אליו. וכמה זמן ביום צריך לעשות (אני עושה כל יום) אין לי אפשרות לקחת מדריך אז אנא ענו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

taltalon
    09/02/2010

היי ומזל טוב לפני הכל
    דופק מקסימאלי חזוי מחשבים:לנשים 226 ומחסירים את גיל המתאמן,אצלך זה יצא 200.הדופק המומלץ לעבודה הוא סביב הסף האנאירובי(שהוא 80% מהדופק מקסימאלי).המלצתי התחילי בחימום של כ-5 דקות בתווך של עד 65% מהדופק המקסימאלי ולאט לאט מאימון לאימון תעבדי סביב הסף בין 20 ל-40 דקות וסיימי בשיחרור של עוד 3-5 דקות ב60% עד 65%.
    אומנם לא ראיתי את האופניים שלך אבל ההסבר נשמע לי כמו אופני כושר ולא ספינינג(אם ישנה משענת לאופניים בוודאות אלה אופני כושר),המלצתי תשתדלי לעבוד כמה שיותר בישיבה זה נכון יותר ולא יגרום לך לעשות מניפולציות מיותרות בגוף בזמן הדיווש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעחלות אחרי לידה.

שרית גרומן
    09/02/2010

היי חן.
    קודם כל מזל טוב ומקוה שהילד/ה חמודים ביותר ואת ישנה טוב בלילות...
    אשמח לשמוע איפה את גרה כרגע כי.. ההמלצה הטובה ביותר בשלב ראשון היא לצאת לטיולים רגליים ארוכים אפילו עם העגלה.. זה מצויין לשני הצדדים.
    בנוגע לאופניים: לא כל האופניים הם אופני ספינינג. רובם לא.
    לכן את צריכה לעבוד עליהן כמיטב יכולתך.
    בד"כ אי אפשר לעמוד בנוחות באופני כושר ,ובאופני ספינינג צריך להתרגל לרכיבה לאמן את השרירים ורק אח"כ לנסות ולעמוד.
    יש פה המון דברים טכניים שקצת קשה לעשות בפורום זה.
    כמו שציינת יש לאופניים מהירויות ולכן זה מחזק יותר את המסקנה שזה לא אופני ספינינג.
    יש לך מד דופק? או שזה על האופניים בידיות?
    כשיהיו לי קצת יותר פרטים אשמח לעזור לך בצורה פרטנית יותר.
    את יכולה לכתוב לי למייל ושם זה יהיה יותר דיסקראטי.
    בכל מקרה יש לשוב בהדרגה לפעילות בעצימות נמוכה וכמה שיותר זמן...
    בהצלחה. שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו