דופק,ברכיים וכו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק,ברכיים וכו
    חני
    15/02/2010

שלום,

אני מדריכה לעיצוב הגוף, התחלתי לעסוק בספינינג לפני כחודש והיתי רוצה למוד את הקורס.
    כמה שאלות לי אליך אם תוכלי לעזור לי:
    1. בשעת שיעור ספינינג הדופק שלי עולה ל 175 , אני מבינה שזה תלוי בגיל (31) וסיבולת לב ריאה,
    האם תוכלי להסביר לי קצת יותר על המשמעות ? כמוכן לוקח לדופק לרדת כ 5 דק שזה המון לשיעור עם כמה מסלולים .
    2. יש סטיגמה על בעיות ברכיים , כמה נכונה היא ?
    3. האם תקופה של חודש מספיקה כדי ללמוד מדריכת ספיננג? והיכן אפשר ללמוד ?

תודה רבה
    חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק,ברכיים וכו

הוספת תגובה

• לחני

שרית גרומן
    16/02/2010

היי חני.
    אז ככה...
    בנוגע לקורס: קורס מדריכי ספינינג נערך בהולמס פלייס רעננה אצל רוני יפה. טלפון לפרטים נוספים: 0545485474

בנוגע לדופק שלך: החישוב הוא.. 226 פחות הגיל שלך שווה ל100% מאמץ לכן כשאת ב 175 דופק זה אומר שאת במאמץ של של מעל 90 % שזה גבוה מאוד.. אני לא יודעת מה רמת הכושר שלך אבל אם את אומרת שלוקח לך 5 ד' להתאושש אז הוא כנראה לא ממש גבוה.. מומלץ לעבוד ברמה של בין 75-85%

בנוגע לבירכיים זו אכן סטיגמה . כיוון נכון של גובה המושב והאופניים בכלל עם עבודת עומס וקצב נכונה לא פוגעת בשום מצב בבירכיים!

מקוה שעזרתי ולו במעט...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

חני
    22/02/2010

אני כבר חודש עושה ספינניג והדופק ממשיך להיות גבוה.
    איך אני יכולה " להשתלט " עליו עם עומסים ? בקיצור מה היחס בין העומסים והדופק.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק

שרית גרומן
    22/02/2010

היי חני.

אי אפשר "להשתלט" על דופק... את כנראה בכושר לא כל כך טוב או לחלופין הדופק הרגיל שלך גבוה.. אני לא מכירה אותך אישית לכן יכולות להיות כמה אופציות.
    בכל מקרה, לא משתלטים אלה עובדים בהתאם לדופק. ז"א את צריכה להגיע לאיזון בין שני הדברים גם אם זה אומר שלא תעשי כל מה שהמדריך אומר.
    לוקח זמן לגוף להתרגל לפעילות וגם לוקח זמן להכנס לכושר. ככל שתהיי יותר סבלנית ותעבדי בצורה מדורגת ככה זה יהיה קל יותר בהמשך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו