מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרגה בספינינגרוית21/04/2010
עקרונית אני בכושר לא רע. אני רצה כמה פעמים בשבוע אבל בכמה הפעמים שיצא לי לעשות ספינינג אני ממש מרגישה שזה יותר מדי עומס. מה כדאי לעשות איך אפשר לעשות את זה בהדרגה? זה קצת פדיחה לצאת באמצע השיעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ערן שטרן22/04/2010היי רוית,
הרבה פעמים אני שומע ממתאמנים "אני בכושר..."
אבל מסתבר שהם לא.
להיות בכושר המשמעות היא לבצע סוג של מאמץ לאורך זמן ולהתאושש ממנו תוך זמן קצר.
ראשית חשוב מאד להקשיב לגוף,להצטייד בשעון דופק ולעבוד בטווחי דופק שיספקו לך בסיס אירובי איתן.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר
שרית גרומן23/04/2010בהמשך לדבריו של ערן...
ריצה היא לא ספינינג כמו ששחיה היא לא ריצה וכו' וכו. בכל סוג של פעילות אנחנו מפעילים שרירים שונים בטכניקות שונות.
לכן, יש צורך ללמוד את הנושא לבדוק את הטכניקה ולהתקדם לאט.
בספינינג עדיף בהתחלה הרבה בישיבה לא הרבה בעומס לתת לגוף להתרגל למנח הגוף ולאט לאט זה יבוא הרבה יותר קל.
חוץ מזה, למה לצאת באמצע?? עדיף לעבוד פחות קשה ולהשאר עד הסוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)