נעלי ספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי ספינינג
    יפעת
    02/06/2010

שלום,
    אני מתאמנת כ3 פעמים בשבוע , בחודשים האחרונים ממש מקפידה על כך.
    החלטתי לפנק את עצמי, ולשדרג את חווית האימון ולרכוש נעלי ספיניג ושעון דופק.
    שאלתי היא - מהם המלצותיכם?
    בנוגע לשעון דופק, ובנוגע לנעלי ספינינג.
    חשוב לי לציין שהתקציב שלי די מוגבל, ואני לא מחפש את "המילה האחרונה", אלא ציוד טוב אמין ופשוט.
    בתודה רבה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי ספינינג

הוספת תגובה

• ציוד לספינינג

שרית גרומן
    03/06/2010

היי יפעת.
    שמחה על ההחלטה כי היא תשנה את חווית האימון שלך. נעלי הספינינג ייתנו לך את האחיזה הנכונה כדי לבצע משיכה טובה של הפדל ומד הדופק ישמור אותך בטווחי אימון מתאימים ליכולתך.
    ההמלצה שלי למד דופק היא שהוא פשוט יהיה מקודד. ז"א כאשר עוסקים בספורט בחדר עם עוד כמה אנשים , יש מצב שהשעון יקלוט גם אותם. לכן הכי חשוב שהוא יתאים לסוג הפעילות הזו. מעבר לזה את צריכה את נתוני הדופק בלבד )ישנה אופציה לקלוריות ואחוזי שומן אך זה בשעונים קצת יותר יקרים) לשיקולך. ישנם שעונים של "פולאר" שמתאים לצרכים שלך או של "סונטו".
    בעניין הנעליים: היום המיגוון בשוק הוא גדול מאוד. אך מה שהכי חשוב הוא שהנעל תתאים לספינינג!! ניתקלתי בנעליים שמתאימות לרכיבת כביש שאנשים החליקות עליהן בחדר הספינינג.
    המלצתי היא על נעלי "ספשלייז" אבל כל נעל אחרת שיכולה לשמש לרכיבת שטח יכולה להתאים, הכל זה עניין של תקציב.
    רק וודאי שהנעל נוחה לך ולא צפופה מידיי על הרגל. כמובן חיבורי S.P.D שיתאימו לאופניים.( המוכר בחנות אמור לדעת מה זה..)
    בהצלחה בשידרוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו