סחרחורות במהלך אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות במהלך אימון
    רבקה
    15/06/2010

כשאני עושה ספינינג גם תוך כדי שיעור וגם אחר כך יש לי סחרחורות וגם כאב ראש שמופיע כמה שעות מאוחר יותר. אולי זה כי אני לא מספיקה לשתות במהלך האימון? יש סיבה אחרת? מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות במהלך אימון

הוספת תגובה

• לחץ דם.

שרית גרומן
    15/06/2010

כדאי לבדוק את לחץ הדם שלך קודם כל במנוחה וגם אחרי מאמץ אם אפשר. גם בדיקות דם לגילוי רמת ברזל רצויה.
    הכי עדיף ללכת לרופא לספר לו על התופעה ולשמוע בעצתו. זה לא מחוסר נוזלים באימון...
    בכל מקרה עדיף להמנע מאימון על האופניים עד ברור הסוגיה.
    שימרי על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפח שריר

אורטל
    20/06/2010

האם ספינינג עלול לנפח את שרירי הירך? אני פשוט כבר חצי שנה מתאמנת והייתי מאוד רזה ברגליים ומשום מה אני מרגישה ששרירי הירך שלי גדלו בנפח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת דיוק

ערן שטרן
    21/06/2010

על איזו קבוצת שרירים מדובר...........?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו