מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על מי נופלת אחריות בשיעור הספינינג.חן03/07/2010
היי רציתי לדעת על מי נופלת אחריות במהלך שיעור ספינינג במידה וקורה משהו חס וחלילה.
על המאמן או על המועדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות..
שרית גרומן03/07/2010היי חן.
קודם כל אני מקוה שלא חווית משהו שגרם לך לחשוב על נושא זה.. אבל...
את האחריות, בגדול, לוקח כמובן המועדון ובתנאי שלא היתה רשלנות מצד המדריך לניהול תקין של האימון.
כמובן שיש צורך בכיסויי רפואי בדמות אישור רפואי מרופא לכל אחד שנכנס לאימוני הספינינג ולזה המועדון אחראי, כל מה שמתנהל בחדר הספינינג באחריותו המלאה של המאמן (כולל להרים למתאמן את המגבת או למלא לו מים באמצע השיעור...!!).
וגם האחריות הראשונית היא של המתאמן המגיע לאימון רק לאחר שנמצא כשיר מבחינה גופנית , מגיע עם מד דופק מים ומגבת , שומר על רמת אימון שמתאימה לו וכמובן נהנה כמה שיותר.
לצערנו מיקרים חריגים קורים ואז לא ממש חשוב מי אחראי...
אז בואו נשמור על עצמנו נמצא כשירים ונעבוד נכון.
בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ערן שטרן06/07/2010חן בוקר טוב,
במועדונים יש ביטוח,כמובן שאת חייבת להמציא אישורי בריאות וכו".
אבל לעניות דעתי,גם מאמן/מתאמן רובצת אחריות שאפרט בהמשך.
מאמן ספינינג חייב לוודא אם בשיעור שלו יש מתאמנים חדשים ולדאוג לכיוון אופניים
הוא חייב להיות קשוב למבה שקורה בכיתה,לא יתכן כי הוא יבוא עם מערך שיעור שלא מתאים לכיתה.
בקבוצות הקבועות שלי,יש לי מעין תוכנית מסודרת של אימונים .
אני בונה בסיס אירובי ועליו בונה שיעורי כוח וכו"
מתאמן חייב לדווח למאמן על בעיות מיוחדות,לחץ דם וכו"
להיות קשוב להנחיות.
והכי חשוב.........לעולם לא ירד המאופניים בסוף שיעור ללא הורדת דופק.
בקיצור,
המון בריאות
יום נפלא,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)