מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בכמות הקלוריות הנשרפות באימוןתמר04/07/2010
שלום למאמנים , אני מתאמנת בספיניג כ 8 חודשים , 3 פעמים בשבוע (בנוסף עוד פעם או פעמיים אימון אירובי אחר כמו הליכון , אליפטי , סטפר וכדומה) . לפעמים עושה שיעורים כפולים (בעיקר בשבתות) . בתחילת הדרך הייתי שורפת המון קלוריות (אני עובדת קבוע עם שעון דופק ומעדכנת את נתוניו לפי המשקל שיורד ויורד ..) לדוגמא באימון של שעתיים הייתי שורפת כ 1,200 קלוריות .
לאחרונה שמתי לב שעל אותו משך האימון ובאותה רמת מאמץ (ממוצע זהה) אני שורפת פחות קלוריות (באזור ה 1,000 )
מה הסיבה לכך ? חשוב לציין שהנתון היחידי שאני מעדכנת בשעון הוא נתון המשקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
שרית גרומן04/07/2010כן כן קשה דרכו של מתאמן שמשתפר...
הגוף שלך הופך להיות יעיל יותר משתמש בפחות אנרגיה כדי לבצע את אותו המאמץ לכן הירידה בשריפה הקלורית. כמו כן מסת הגוף שלך יורדת והוא צורך פחות אנרגיה.
זה אומר שאת משתפרת!! עם הזמן הדברים ישארו דיי קבועים.. לכן את צריכה לגוון את הפעילות שלך וגם לפעמים למתן ולהאריך אותה. שימי לב לטווחי הדופק בהם את עובדת וראי אם לא נהייה לך קל בטווח של ה75% למשל.. כי אז צריך לעדכן אותו ומשם להמשיך.
נסי להתייעץ עם אחד המאמנים בחדר כושר (אחד שמבין..) ותתחילי לעבוד גם כח. מאמינה שהירידה תימשך אולי בקצב איטי יותר עד ליעד ושם תישמרי.
בהצלחה והמשיכי בעבודה הטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל :איזה באסה !!
תמר06/07/2010עכשיו צריך לעבוד יותר קשה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)