משקה איזוטוני באימון ספינינג/ ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקה איזוטוני באימון ספינינג/ ארוך
    מיכלק
    24/07/2010

שלום רב,
    אני מתאמנת בחדר כושר והולכת כ-3 פעמים בשבוע לשעורי ספינינג של 55 דקות.
    השבוע יתקיים מרתון ספינינג בן שעתיים לרגל חג האהבה.
    המדריך ממליץ לצרוך משקה איזוטוני בזמן השיעורים ובעיקר בזמן המרתון.
    מהי ההמלצה? איזה משקה כדאי לצרוך וכמה?
    בתודה ובברכה,מיכלק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהבה שמחה לכם..

שרית גרומן
    25/07/2010

באופן אישי אני לא חושבת שיש צורך במשקה כזה במהלך של שעתיים ספינינג. ולכן גם לא מכירה ויודעת להמליץ על אחד...
    משקאות כאלה צורכים בד"כ ברכיבה הרבה יותר מאומצת בשטח בחוץ ובאובדן נוזלים ומלחים אינטנסיבי, מה שלא קורה כל כך בחדר ממוזג וכיף של חג האהבה...
    אז שתיה מרובה של מים, תמרים או חטיף אנרגיה ויאללה תהנו הרבה מהערב.
    חג אהבה שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי לחלוטין

taltalon
    26/07/2010

בחדר ספינינג דווקא מזיעים המון ומאבדים המון מלחים ונוזלים לכן אם האימון מעל לשעה וחצי מומלץ לשתות איזוטוני אבל בשיעור רגיל של שעה מיותר לחלוטין ואפילו לא יעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מיותרררררררררררר

ערן שטרן
    26/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שאתה פוסל על הסף...

taltalon
    30/07/2010

שים לב שמדובר על שעתיים רכיבה ועוד בחדר סגור,בתור רוכב אני מצפה ממך להבין את ההבדל בין שני סוגי הרכיבה הללו ואגב זו המלצה של פיזיולוגים של המאמץ שבאימון מעל שעה וחצי לצרוך משקה איזוטני.שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ערן שטרן
    01/08/2010

היי,
    מעניין אילו פיזיולוגים נותנים המלצה שכזו,
    מומלץ לקחת תמר תוך כדי אימון.
    אני רוכב כביש וברכיבות של 5 שעות 150 ק"מ לערך נעזר במשקה איזוטוני/או לחילופין כדור מלח.
    עם כל הכבוד ..............צריך לאכול טוב לפני אימון,5-6 שעות לפני,למלא את מאגרי הגליקוגן
    ותוך כדי אימון לשתות ואפשר להוסיף תמר או מקור אנרגייה זמין אחר.
    בחדר הספינינג עם כל הכבוד מתאמנים מן המנין ,ואגב אני מאמן קבוצות רכיבה,לא זקוקים למשקה זה

מזמין אותך לשיעור

שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

taltalon
    01/08/2010

מה שכתבת ברובו נכון אך עדיין לא סוטר את עיניין השימוש באיזוטוני,שאגב כתבתי"אפשרי לחלוטין ולא חובה",חבל שאתה מזלזל באנשים שלמדו קצת יותר ממני וממך על הנושא,גם אני מדבר מתוך ניסיון של רכיבה,תחרויות והדרכה ויותר מהכל מניסוי ותהייה על עצמי.הרבה מתאמנים שלי דווקא העידו ששימוש באיזוטוני בשיעור ארוך עזר להם למצות יותר יכולות ואפילו להיתאושש טוב יותר(מניסיוני האישי,מסכים איתם בהחלט),אני מוסיף קישוריות של איש מקצוע מאוד מוערך בתחום,מקווה שאולי הוא יעביר את המסר טוב יותר ממני...
    תודה על ההזמנה לשיעור אבל אני די עמוס גם ככה ואת זמני הפנוי מעדיף לעשות בכביש,
    המשך שבוע טוב גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ערן שטרן
    02/08/2010

ידידי,
    אני לא מבין מאיפה הסקת שאני מזלזל ,אני מכבד כל דעה בתנאי שיש בה הגיון
    אגב אתה לא יודע מה למדתי ומה הרקע שלי בנושא...............אבל האמן לי שאני יודע משהוא בתחום הפיזיולוגיה של המאמץ.
    ממליץ בחום שאתה מצוטט דבר מסויים,אנא תן קרדיט לכותב.

כמו כן אשמח לקבל קישור
    יום נפלא,
    ובאם אתה רוכב בכביש .....שמור על עצמך:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שאתה פוסל על הסף...

taltalon
    30/07/2010

שים לב שמדובר על שעתיים רכיבה ועוד בחדר סגור,בתור רוכב אני מצפה ממך להבין את ההבדל בין שני סוגי הרכיבה הללו ואגב זו המלצה של פיזיולוגים של המאמץ שבאימון מעל שעה וחצי לצרוך משקה איזוטני.שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו