מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה אימוני ספינינג צריך בשבוערחל13/08/2010
הנני עושה ספינינג בסביבות ה4 פעמים בשבוע לעיתיקים רחוקות 5..אני יודעת שזה יותר מדי ויש לשלב בעוד שיעוריים וזה אכן מה שאני עושה אני באה כל יום לחדר כושר עושה חימום של כ-רבע שעה ולאחר מכן בטן ומשם ממשיכה לשיעור עם זה אירובי,עיצוב או ספינינג..
האם זה יעיל לעשות כ"כ הרבה ספינינג בשבוע?
בנוסף האם שיעור עיצוב אחרי ספינינג זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי לצייון
רחל13/08/2010אני מעוניינת לקנות נעלי ספינינג איך הנעליים של חברה HI TECH?
ושמעתי שיש סוג של תופסנים שהם הכי טובים בשביל נעל ספינינג,אפשר להגיד לי איזה חברה הכי ממולץ לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתועלת..
שרית גרומן15/08/2010היי רחל.
העניין של מועיל.. למה? מועיל? מה המטרה?
רצוי לעשות אימון אירובי בין 4-5 פעמים בשבוע ולשלב גם אימוני כח בימים של הבלי אירובי..
סוג האימון נתון לבחירתך רק לנסות לא להגיע לאימון יתר ולהתיש את הגוף.
נעלי ספינינג טובות רק כשהן נוחות לך על הרגל ויש להן חיבור שנקרא: S.P.D בכל חנות אופניים אפשר למצא מגוון גדול של נעליים. קני מה שהכי נוח לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרה
רחל17/08/2010כמובן שהמטרה העיקרית זה הורדה במשקל אבל מעבר לזה הסיבה העיקירת זה הכיף שבשיעור,המדריך והמוזיקה.ועוד מטרה חשובה סיפור סיבולת לב הריאה,יש לי סיבולת טובה מאוד והספינינג רק עוזר לחזק את זה..
בנוסף ל4 אימוני ספינינג בשבוע אני כן משלבת אירובי עם זה השיעורים(3-4 פעמיים בשבוע) או האליפטי-קרוס שאני עושה לרוב חצי שעה בשביל החימום.יש לציין שבזמן האחרון אני עושה פחות כוח,אני יותר עובדת על הכח בשיעור מסויים בשבוע.אני אתחיל לשלב בין השיעורים גם 20 דקות של משקולות ליידים כי זה אחרת מאשר עבודת ידיים בשיעורי אירובי.
מבחינת למה זה יכול להיות לא יעיל אז התכוונתי שהאם זה יכול להעמיס על הרגלים,ואז כעבור כמה זמן לדפוק לי אתת הברכיים בגלל המאמץ..
ושכחתי עוד משהו מעבר לכך שנהייתי כבר מוכרה ואין מצב שאני מפסידה שום שיעור כי זה הפך להיות חלק מהשגרה ואני מרגישה ממש כיף וטוב אחרי השיעור,רציתי לשאול מה עלי לעשות כדי להרויד את אזור הבטן והרגלים אני בת 21 שוקלת 59 קילו,אני ירדתי במשקל(לא זוכרת בדיוק כמה)אבל הדבר היחידי שאני מתבאסת עליו שקצת קשה לי לההוריד זה הבטן כמובן ולגבי הרגליים רואים שיש שרירים וכי הרגליים חזקות אבל אני עדיין רוצה להוריד עוד קצת..אני כן שומרת על הפה אוכלת מוסדר ובריא.
מה את ממליצה לי מבחינת אימונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
רחל18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמדה.
שרית גרומן19/08/2010היי רחל.
אין אופציה לכוון את האימון כדי להוריד מסה מאזור מסויים. יש להמשיך ולעבוד קשה ונכון, לאכול היטב ולהקפיד על אימוני כח כתוספת. למרות שאת עושה אימוןו אירובי עם הרגליים יש לשלב אימוני כח לרגליים כמו גם לידיים והרבה לבטן!! עם עבודה נכונה תראי תוצאות. רק לא לצפות לתוצאות בזק.. זה לוקח זמן .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)