מידע על אופני ספינינג ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על אופני ספינינג ..
    צ'
    17/08/2010

שלום.
    אני מעונין לקנות אופני כושר הביתה . לא מבין מה ההבדל בין אופני כושר מגנטניות רגילות לאופני ספינינג . מה בדיוק ההבדל בינהם? ומה יותר כדאי לרכוש . אני מעניין קצת להוריד במשקל ולשרוף קלוריות אבל בלי להשתגע במאמץ כמו שאני רואה בשעורי ספינניג בטלווייזיה. אני אשמח לכל מידע על ההבדלים בין אופני מגנטיות רגילות לאופני ספיניניג מעבר כמובן למבנה השונה שלהם . אני אגב גבוה כמעט 1.95 מטר וגם שמן ככה שאני לא בטוח מה יותר מתאים גם למבנה הגוף שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על אופני ספינינג ..

הוספת תגובה

• אופניים.

שרית גרומן
    19/08/2010

שלום לך.
    כשבאים לרכוש אופניים הביתה צריך לשאול קודם כל את השאלה אם אתה באמת בנוי לזה ויש לך את כח הרצון להתמיד??!!!
    אני ממליצה לא לרכוש אופניים לבית כי ברוב המיקרים הן הופכות לקולב מעצבן..
    אימון ספינינג אפקטיבי נעשה במכון מסודר עם מדריך טוב וקבוצה שמושכת את כולם להישגים. לא יודעת איזה "שיגעון" ראית בטלויזיה.. אבל אם אתה רוצה להיות במקום בו שורפים קלוריות נהנים ונכנסים לכושר .. זה המקום.
    אופניים רגילות רצוי לרכוש ולרכב בחוץ.. אולי לא ממש כרגע בחום הזה.. אבל תיכף יתקרר מעט ואז הכי כיף בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו