מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח להכוונה באימון , חדשה בתחוםלינה08/10/2010
שלום,
בחודשיים האחרונים גיליתי את העולם המופלא של הספינינג, אני עושה ספינינג 3 פעמים בשבוע, לפעמים גם 4, המטרה להוריד במשקל , ובהחלט יש כבר תוצאות, אני נמצאת כל האימון על דופק 85-90 ושורפת כ 500 קלוריות בממוצע באימון.
שאלה שלי האם זה בסדר ואיך אפשר לשפר? המטרה כפי שציינתי זה לשרוף שומן .
תודה
לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנ"ל
jorran10/10/2010גם אני מוטרד מאותם נושאים, והנתונים די דומים. אשמח לקבל מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה חדשה
שרית גרומן10/10/2010שלום לשניכם.
שמחה שנחשפתם לעולם נהדר של כושר וכיף גדולים.
כדי להגיע להישגים משמעותיים יש לעבוד בצורה מודרגת. מאמינה שתהליך הירידה במשקל מלווה גם בתזונה מאוזנת ומתאימה להליך.
"לשרוף שומן" מטרה שכמעט כולם רוצים והדעות עליה חלוקות בכל מיני דרגים.
לכן, ההמלצה שלי היא לעבוד במהלך האימון על דפקים שבין 75% ל 80% ולא כל הזמן על דפקים גבוהים מאוד מהסיבה שאי אפשר לשמר את המאמץ הגדול הזה לאורך זמן והגוף יגיב בכך שהוא "יאגור" את השומנים כדי שיוכל להתמודד עם העומסים הגדולים שנוצרים עליו. לכן. המלצתי, לעבוד בטווחים שישאירו אנרגיה להמשיך בפעילות. או לחלופין לחלק את האימונים השבועיים לשלושה בינוניים (ובאמת לשמור על זה..) ואחד קשה במיוחד. כמו כן ישנה אופציה גם לאימון ארוך יותר, משהו כמו עוד 20 דקות, יש להגיע קצת קודם ולהתחיל לדווש בדפקים נמוכים של 75% ואז להמשיך עם השיעור עצמו עוד שעה וכך לייצר מקום לשריפת שומן טובה יותר, וגם שרפה קלורית מוגברת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)