מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ברכישת אופני ספינינגאלון12/10/2010
שלום רב
בהמלצת אורטופד עליי להגדיל את שרירי ה ארבע ראשי שלי כלומר שרירי הירך על מנת לחזור לרוץ
אז אני רוצה לשאול כמה דברים
1. במה משפיע גלגל התנופה של האופניים- למשל מה משנה גלגל תנופה 19 וגלגל תנופה 30
2. איזה חברות כדאי לרכוש לבית- אני מתלבט YORK JX התקציב שלי עד 1300 בערך
תודה לכל מי שיעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ברכישת אופני ספינינג - תגובה
ערן שטרן13/10/2010הי אלון
קצת בלבלת אותי.
מדוע לקנות אופניים? אם אתה במכון לך לשיעורי ספין
אבל לפי המטרה שלך,תשקול עבודה עם משקולות(מכרעים,סקווט,לחיצת רגלים)
כל אלנ תרגילים ל4 ראשי.
אגב רוכבי כביש ,עובדים גם בחדר הכושר.
אשמח לעמוד לרשותך,גם בנייד
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ערן
אלון14/10/2010ערן שלום
ראשית ברצוני להודות לך על התגובה המהירה
שנית הרשה לי להסביר
אני אכן התאמנתי בחדר כושר ואני גם אחזור להתאמן לאחר בחינות המועצה שאליהן אני עומד לגשת
אבל ללא קשר
את האירובי אני רוצה לעשות בבית ועדיף בחוץ בריצה בים
בשנים האחרונות אני סובל מכאבי ברכיים רק בזמן פעילות הריצה
אורטופד ציין בפניי שההיקף של הירך השמאלית שלי הוא דל מידי ועליי להגדיל אותו בעזרת רכיבת אופניים ניידות או נייחות
היו לי אופניים ניידות ועשיתי קצת רכיבות שטח
העניין שאין לי יותר מידי זמןו לשעתיים וחצי של רכיבה כל פעם ואני מעדיף לעשות ספינינג בבית
ואני רוצה לרכוש אופני ספינינג מיד 2
ולכן אני שואל
על מה משפיע גלגל התנופה
איזה חברות מומלצות עד 1500 ש"ח
אני אציין בפניך שאני אוהב את האימון לבד
עם שעון דופק לכן שיעורי ספינינג פשוט לא עושים לי את זה
מה גם שהמטרה הראשית היא לחזור לרוץ בסופו של דבר
תודה מראש אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ערן - תגובה
ערן שטרן14/10/2010אלון שלום,
רכיבה תסייע לך בחיזוק רצועות
עדין טוען שהגדלת מסת 4 ראשי מחייבת עבודה בחדר הכושר.
תתיעץ עם האורטופד,לגבי תשובתי.
דבר איתי בנייד ונראה איך מתקדמים הלאה.
נ.ב בנצלחה בבחינות:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן שוב שלום
אלון19/10/2010רציתי לברר האם הצלחת לברר לי מידע בגין נתונים טכניים לגבי אופני ספינינג
גלגל תנופה והשפעתו
חברות מומלצות
תודה אלון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)