שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירי
    16/01/2011

אני עושה ספינינג זה למעלה משנה, 3 פעמים בשבוע מינימום (ומאוד נהנית:)) וכמו כן גם שיעורי עיצוב. אני יכולה להעיד שאני מגיעה לעצימות די גבוה באימונים למרות שאף פעם לא מדדתי דופק. אני תוהה כבר די הרבה זמן למה אני לא רואה שום שינוי במשקל. כמובן שהגוף שרירי ומחוטב יותר אבל נראה לי די תמוה ש3 שיעורים בשבוע במשך שנה וללא שום שינוי לרעה בתזונה לא גורמים להפחתה במשקל. זה די מייאש.
    מה יכולות להיות הסיבות לכך?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שרית גרומן
    17/01/2011

היי שירי
    יכולות להיות סיבות רבות ושונות אבל הכי חשוב זה שפעם אחת באמת תימדדי מה זה "עצימות די גבוהה" כי ללא מד דופק אי אפשר לדעת באמת מה קורה. כדי לבדוק בפרוטרוט וללכת עם הנתונים לדיאטנית וגם לפיזיולוג לקבלת תשובה מדוייקת באמת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני אומרת עצימות גבוהה

שירי
    19/01/2011

אני מתכוונת שאני מגיעה לקצה גבול היכולת. עוד נגיעה בעומס ואני עוצרת. אני מגיעה לרמת עומס שאי אפשר לדבר בה. אני רוצה להמנע מלקנות שעון דופק מהסיבה הפשוטה שהוא יקר.
    תודה על הנכונות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני אומרת עצימות גבוהה - תגובה

שרית גרומן
    19/01/2011

אני מבינה... אז אל תהי שם!! רמת עומס כל כך גדולה לא נחשבת לעצימות.. אלה לעומס גדול על הרגליים. עצימות נמדדת ביכולת גם לפדל וגם לעבוד עם עומס מתאים ( מה שנקרא "ווטים") לעבוד עד קצה היכולת להניע את גלגל התנופה לא מומלץ אלה למי שמעוניין בשרירי רגלים גדולים ונפוחים מה שאני בטוחה שאת לא ממש רוצה... לכן שוב.. ההשקעה במד דופק היא מיזערית לעומת התועלת האמיתית שתפיקי מימנו. כמו כן אני לא יודעת מהיכן את, אבל כדי שתשאלי את המדריך שלך ואני מאמינה שהוא יוכל לעזור לך בהדרכה מתאימה. אם לא את יכולה לפנות אלי במייל ואנסה יותר לעזור באופן ספציפי.
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי במשקל

איתי הר-ניר
    22/01/2011

שינוי במשקל
    בכדי לשנות את המשקל שלך עלייך להיות במאזן קלורי שלילי או חיובי, (תלוי איזה שינוי את מעוניינת).

יתרה מכך את מציינת שיש שינוי גופני אך לא שינוי במשקל.
    משקל הגוף הוא תוצאה של מסת הגוף כפול כוח הכובד, כלומר עלייך לחשוב או לבחון האם יש שינויים בהרכב המסה. יחס בין שומן למס גוף רזה.

לכן עלייך לשאול את עצמך 2 שאלות:
    1. אם הכיוון של השינוי מצא חן בעינייך מדוע המשקל מטריד אותך?
    2. האם מדדת שינויים בהרכב הגוף? למשל יחס בין מסת גוף רזה למסת גוף שמן?

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו