ספינינג וכפות רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספינינג וכפות רגליים
    זהבי
    23/02/2011

אני עושה ספינינג בין 3-4 פעמיים בשבוע אימון של שעה. לאחר 20 דקות מתחילת השיעור מתחילה הרגשה של נימול בכפות הרגליים עד מצב בו נרדמות לי כפות הרגליים לגמרי (מאצבעות כף הרגל עד הכריות של כף הרגל). אני כמובן ממשיכה את השיעור אבל המצב המתואר גורם לי להתעסקות הן פיזית והן מנטלית בהרגשת הנימול/הרדמות של כפות הרגליים במקום לדווש ולמצות כל יכולתיי. אבקש לציין כי אני רוכבת עם נעליי רכיבה.
    האם זו תופעה מוכרת? אם כן מה אפשר לעשות כדי למנוע את המצב הזה? ממה ולמה נרדמות הרגליים והאם לדעתך צריך ללכת לבדיקה רפואית?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספינינג וכפות רגליים

הוספת תגובה

• ספינינג וכפות רגליים - תגובה

שרית גרומן
    28/02/2011

היי.
    תופעה זו יכולה לקרות כאשר הנעל לוחצת ולא "יושבת" נכון על הרגל, או כאשר חיבורי ה- s.p.d אינם מורכבים כראוי ובהתאם לכף הרגל שלך.
    אם שללנו את כל הדברים הללו אני ממליצה בהחלט להיועץ ברופא, ייתכן וישנה בעיה רפואית של חוסר זרימת דם, אבל זה רק רופא יכול לאבחן .
    אין סיבה שזה יקרה ולא תהני מהאימון.
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו