מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכיםרחל11/06/2011
שלום
אני עושה ספינינג 4-3 פעמים בשבוע ומאוד נהנת מזה.
במשך חצי שנה אני מתאמנת ולאחרונה (בחודש האחרון) התחלתי להרגיש כאבי ברכיים בזמן האימון.
בזמן האימון , ככל שאני מעלה עומס ככה כואבות לי הברכים, ללא עומס בכלל לא כואבות הברכיים, אבל מיד שמעלים עומס הן מתחילות לכאוב- שאי אפשר לפדל יותר.
המדריכה אמרה לי שאני לא עם רגלים מקבילות, אבל אני כן מקפידה לשמור שהברכים שלי יהיו מקבילות ולא יברחו לצדדים..
מה עליי לעשות? להפסיק לעשות ספינינג? אני מפחדת שיהיו לזה השלכות בעתיד ויגרום לפציעות חמורות שלא אוכל לעשות יותר ספינינג..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים - תגובה
שרית גרומן12/06/2011היי רחל.
קודם כל , כול כאב יש לבדוק! ללכת לרופא להתייעץ ואחרי ששוללים כל בעיה רפואית אפשר לבדוק מה לא בסדר בספורט שאת עושה.
יש צורך לבדוק את כיוון האופניים שלך בעיקר אתהגובה של המושב וכן לעבוד על עומסים לא גדולים מאוד במהירויות מתונות.
ספינינג אינו "הורס" בירכיים!! נהפוך הוא. הוא ממולץ מאוד ע:י אורטופדים לחיזוק המפרק.
אבל, יש צורך להוסיף אימוני התנגדות בחדר כושר כדי לחזק שרירים ורצועות בכדי להיות אפקטיביים יותר בחדר הספינינג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים
רחל12/06/2011יש לי תור לאורטופד רק בחודש הבא.
אבל בנתיים, להמשיך ולעשות ספינינג? זה הספורט היחיד שאני עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים - תגובה
שרית גרומן14/06/2011להמשיך לאחר בדיקה ע"י המדריך של כיוון האופניים שלך והסבר על צורת הפידול..(עקב מוביל משיכת פדל..)
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)