עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים
    רחל
    11/06/2011

שלום
    אני עושה ספינינג 4-3 פעמים בשבוע ומאוד נהנת מזה.
    במשך חצי שנה אני מתאמנת ולאחרונה (בחודש האחרון) התחלתי להרגיש כאבי ברכיים בזמן האימון.
    בזמן האימון , ככל שאני מעלה עומס ככה כואבות לי הברכים, ללא עומס בכלל לא כואבות הברכיים, אבל מיד שמעלים עומס הן מתחילות לכאוב- שאי אפשר לפדל יותר.
    המדריכה אמרה לי שאני לא עם רגלים מקבילות, אבל אני כן מקפידה לשמור שהברכים שלי יהיו מקבילות ולא יברחו לצדדים..

מה עליי לעשות? להפסיק לעשות ספינינג? אני מפחדת שיהיו לזה השלכות בעתיד ויגרום לפציעות חמורות שלא אוכל לעשות יותר ספינינג..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים - תגובה

שרית גרומן
    12/06/2011

היי רחל.
    קודם כל , כול כאב יש לבדוק! ללכת לרופא להתייעץ ואחרי ששוללים כל בעיה רפואית אפשר לבדוק מה לא בסדר בספורט שאת עושה.
    יש צורך לבדוק את כיוון האופניים שלך בעיקר אתהגובה של המושב וכן לעבוד על עומסים לא גדולים מאוד במהירויות מתונות.
    ספינינג אינו "הורס" בירכיים!! נהפוך הוא. הוא ממולץ מאוד ע:י אורטופדים לחיזוק המפרק.
    אבל, יש צורך להוסיף אימוני התנגדות בחדר כושר כדי לחזק שרירים ורצועות בכדי להיות אפקטיביים יותר בחדר הספינינג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים

רחל
    12/06/2011

יש לי תור לאורטופד רק בחודש הבא.
    אבל בנתיים, להמשיך ולעשות ספינינג? זה הספורט היחיד שאני עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עושה ספינינג וגורם לכאבי ברכים - תגובה

שרית גרומן
    14/06/2011

להמשיך לאחר בדיקה ע"י המדריך של כיוון האופניים שלך והסבר על צורת הפידול..(עקב מוביל משיכת פדל..)
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו