מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר ובעיות שנראה לי שיש לי בושירה26/07/2016
נראה לי שיש לי שבר בכתר כי זה מעין חיספוס אפילו גדול שאני הרואה אבל המוזר הוא שיש כאב בעת צחצוח בעת הניקוי בין הכתר לשן שלידה ואפילו הרבה פעמים די קשה להכניס לשם מברשון/חוט דנטלי וכאב קל בניקוי ולפעמים למרות שזה במקרים נדירות אחרי אוכל ולא כל אוכל כנראה נתקע שם מה לדעתך לפי התיאור הפתרון אלך שיבדקו אבל יכול להיות שזה שבר וזה שאני שוחקת שיניים מגדיל את הסיכוי לשבר אנחנו בקרוב נעשה סד אבל בקרוב עושים לי שתל ורק אחכ נתעסק בזה ומה כדאי לעשות וכרגע הכתר עדיין עם דבק זמני ואם זה רק נזק או שזה לפי דעתי יהיה שבר האם במקרה כזה ייאלצו לעשות כתר חדש או מה הפתרון לזה לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר ובעיות שנראה לי שיש לי בו - תגובה
ד``ר שאול גלברד27/07/2016שלום שירה
על מנת לענות לך יש צורך בבדיקה. לא כל בעיה ניתן לפתור ללא בדיקה מעמיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בכתרטלי20/07/2016
נראה לי שיש לי שבר בחרסינה של הכתר אני לא בטוחה לגמרי אבל רציתי לשאול איך נראה שבר בחרסינה ואם זה תמיד בצורה שממש חסרה חלקה שרואים ואם זה לא בצד החיצוני מסביב אלא באמצע איך זה ייראה שם? והאם יכול להיות בגלל שחשה טיפה כאב שנשבר אפילו קצת בקטע שלא רואים אלא מתחת לכתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכתר - תגובה
ד``ר שאול גלברד27/07/2016שלום טלי.
שבר בחרסינה יכול להיות רק בתוך החרסינה עצמה ואז יש קצה חד וסוג של חיספוס. אבל שבר יכול גם להיות שבר שמנתק את כל ציפוי החרסינה מהכתר ואז רואים את המתכת של הכתר (בכתרים מסוג מתכת מאוחה לחרסינה)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותגלית20/07/2016
שלום רב,
עקב הצורך בהרמת סינוס והופעת ממצא "חשוד" ביצעתי CT מערות הפנים ונמצא כי יש לי סינוסיטיס כרונית (פענוח ה CT = מלאות פוליפואידית קשה באטמאואיד ובפרונטלי הימני, מלאות פוליפואידית בספנואיד השמאלי. הנזופרינקס ללא גושים. עיבוי רירית במקסילארים, יותר מימין.חסימת OMC דו"צ. קונכות האף מעובות וקיימת הצרות נזלית קשה. מחיצת האף לשמאל)
הצילום בוצע לפני שבוצע טיפול כלשהו.
כמו כן אני אסימפטומטית לתופעות הסינוסיטיס.
לאחר הצילום טופלתי בקורס של אוגמנטין וכן תרסיס אבאמיס.
מייעוץ עם רופאי אא"ג - האחד טוען כי חובה לבצע FESS לפני הרמת הסינוס ואילו השני, טוען שכיוון והרמת הסינוס הינה משמאל ועיבוי הרירית הינו פחות משליש הסינוס, הרי שאין חובה לבצע FESS. כמו כן ייתכן והטיפול שיפר את המצב וזאת בעקבות בדיקה עם אנדוסקופ.
מה דעתך ?
מה הגרוע מכל שיכול לקרות אם אבצע הרמת סינוס ללא FESS ??
בתודה ובברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
ד``ר שאול גלברד25/08/2016שלום לך
יש מומחה לא.א.ג שמומחה בסינוסים שמו ד"ר אילן קורן, תעשי תור אליו הוא הבר סמכא בענין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת מגעגאיה16/07/2016
שלום יש לי כתר שהתחיל אחרי הרבה חודשים מישהוא אמר לי שאברר עם הרופאה האם נקודת המגע תקינה מה זה אומר ואם לא אז מה הפתרון לזה? והאם זה יצריך פגיעה בסתימה שיש לי באחד הצדדים ליד הכתר הנל או אפילו השן הטבעית שבצד שני אודה על תשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת מגע - תגובה
ד``ר שאול גלברד27/07/2016בוקר טוב
צריך לראות את הכתר בשביל לתת לך תשובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר קבוע שנראה לי לא תקין כמו שצריךטופז14/07/2016
יש לי כתר קבוע שנראה לי שונה הוא מחוספס באמצע דווקא ולא בצדדים לעומת כתרים אחרים שרואה האם אפשר לתקן והאם במרפאה או שחייבת רק במעבדה הכתר עדיין עם דבק זמני לקראת בקרוב דבק קבוע מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר קבוע שנראה לי לא תקין כמו שצריך - תגובה
ד``ר אבידן לרון15/07/2016שלום טופז
תיקון של כתר מתבצע במעבדה , אלא אם כן זו רק החלקה או פוליש אותו ניתן לבצע במרפאה
בברכה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר קבוע שנראה לא תקין כמו שצריך
טופז15/07/2016אבל לפי מה שכתבתי נשמע שצריכה מעהדה או מספיק במרפאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקתמשיניים ונזק מהשחיקה בכתרטופז13/07/2016
אני מרגישה מדי פעם כאבים בכתר בימים ששוחקת יותר ורואה שהכתר קצת מחוספס כאילו יש הבדלי גבוה ואיבוד קצת חומר האם יכול להיות שהשחיקה עשתה נזק לכתר כרגע הוא עם דבק זמני האם אפשר יהיה לתקן במרפאה או שנצטרך לתקן במעבדה וכדאי להדביק אחכ כך בקבוע כי לא עושים סד רק עוד זמן כי בקרוב עוברת שתל ורק בסופו עם נשיקום נתחיל בסד השאלה עדאי להדביק בקבוע וגם לגבי התיקון יכול להיות שאפשר לתקן למרות שרואה כמו שקע קטן ובימים ששוחקת יותר כואב יותר השאלה אם לא נעשה גם נזק כלשהוא למרות שאין שחיקה חזקה גם אין כאב אבל הכתר לא חלק לגמרי כמו כתר אחר שרואה מה כדאי לעשות ובקרוב אשאל את הרופאה בתור שיש לי גם עוד כמה שבועות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקתמשיניים ונזק מהשחיקה בכתר - תגובה
ד``ר שאול גלברד13/07/2016שלום טופז.
כדאי שתפני שהרופא ייסתכל על הכתר באופן מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צריך חשיפת שתלשירה11/07/2016
רציתי לשאול באיזה מקרים בדרך כלל משתמשים בחיבור של כיפת ריפוי במהלך ההשתלה ובאיזה מקרים לא וצריכים חשיפת שתל והאם זה משנה אם מדובר בלסת עליונה או תחתונה משפיע על השיטה באיזה דרך להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי צריך חשיפת שתל - תגובה
ד``ר אבידן לרון14/07/2016שלום שירה
בד"כ רצוי לקבור את השתל ולאפשר לריפוי ללא חשיפה לחלל הפה. אם כי לעיתים ניתן לחבר בורג ריפוי בעת ההשתלה וזאת במידה והסביבה בריאה מבחינה פריודונטלית, יש מספיק תמיכה של עצם והפציינט שומר על הגיינה טובה.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונהמאיה11/07/2016
עברתי לפני שבוע בדיוק עקירת שן בינה בלסת תחתונה , עקירה פשוטה אבל סבלתי מכאבים חזקים באוזן ובחניכיים כל השבוע , לא נתנו לי אנטיביוטיקה רק משככי כאבים. עכשיו שאני נוקשת בשן הטוחנת הסמוכה לאתר העקירה יש לי כאב. האם הכאב נובע מהפצע בחניכיים באתר העקירה ? הם זה נורמלי ויחלוף כאשר האתר יתרפא ? או שיש דלקת ואז זה מצב מסוכן לשן? אני עוד לא אוכלת בצד העקירה ועדיין מרגישה קצת כאב . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונה - תגובה
ד``ר שאול גלברד13/07/2016שלום לך
באשר מדובר בכאב ניתן להבחין בשלושה מצבים:
1. כאב מתגבר- מיום ליום כואב יותר.
2. כאב ללא שינוי- לא כואב יותר אבל גם לא פחות.
3. כאב משתפר- מיום ליום כואב פחות.
במצב הראשון יש לחשוש שמא משהו אינו כשורה, מצבים 2,3 הם מצבים נורמאליים (כמובן שאם שבוע הכאב נשאר באותה רמה יש לבדוק....) את לפי התאור שלך נמצאת בסעיף שלוש, מיום ליום זה ישתפר. אל תשכחי שעקרו לך שן.
אם יש הרעה, תגשי לרופא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיקי13/07/2016תודה :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפת שתלשירה08/07/2016
רציתי לשאול כמה זמן מהשתלת השן ממתינים עד לחשיפת השתל בלסת עליונה ואם חשיפת השתל זו גם פעולה כירוגית שצפויה כאבים והתאוששות אחרי? והאם מהתקנת השתל ועד החשיפה אמורים להיות כל פעם ביקורות לבדיקת המצב בפה עם השתל? ומהחשיפה כמה זמן גם בערך מחכים עד להתחלת התהליך השיקומי?:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפת שתל - תגובה
ד``ר שאול גלברד09/07/2016שלום שירה
בלסת העליונה מחכים כחצי שנה אם לא היה מעורב תהליך של השתלת עצם בסינוס או בחלל הפה.
חשיפה זו פעולה כירורגית וצפוי לאחריה כאבים והתאוששות, (לא באותה רמה של ההשתלה).
כן יש צורך בביקורות, אבל לא חייבים אם ההחלמה טובה.
מחכים כשלושה שבועות עד תחילת השיקום מהחשיפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת כתריםשירה06/07/2016
הולכים להדביק לי כתרים בדבק קבוע הבעיה באחד הכתרים קצת שחקתי משליקותיי בשלב מאוחר יותר נטפל גם בזה כי כרגע עוברת פעולה כירוגית בקרוב של שתל גך שכרגע אין טעם לעשות סד השאלה האם בעתר שניזוק קצת מהשחיקה אפשר לבצע תיקונים ואם כן במרפאה ? והאם כתרים על שתלים לא מדביקים עם דבק קבוע רק כתר רגיל ואם באמת כך הדבר לא יכול לצאת הדבק הזמני מהשתל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת כתרים - תגובה
ד``ר שאול גלברד06/07/2016בכתר קבוע לא ניתן לעשות חרסינה בפה רק במעבדה, כתרים על שתלים מדביקים בדבק זמני. גם אם הדבק יוצא מדביקים שוב. כי צריך גישה לברגים של המבנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקת כתרים
שירה06/07/2016במידה ותראה שכן כדאי לעשות תיקון במעבדה , מה עושים שמים את הכתר הזמני מחזירים שנתנו לי בזמנו שקיבלתי שסיימו עם הכתר ועושים תיקונים במעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקנת שתל דנטלי ותופעות ההחלמה ממנורעות03/07/2016
מהו זמן ההמתנה בדרך כלל מעקירת השן שהייתה עם זיהום להתקנת השתל ואם במקרה עושים הרמת סינוס סגורה או פתוחה האם אפשר באותה פגישה . ובאופן עקרוני כמה זמן החלמה עד שמרגישים יותר טוב והכאבים פוחתים בהרבה. אי נעימות ורגישות ברור שלוקח קצת יותר ומה ההבדל בהחלמה אם זה שתל ללא הרמת סינוס ועם זה עם הרמת סינוס סגורה וגם אם במקרה זה יהיה הרמת פתוחה כמה אז זמן ההחלמה ואחרי אחד מהתהליכים מה שאצטרך האם עושים עוד ביקורות / טיפולים בנושא עד השלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקנת שתל דנטלי ותופעות ההחלמה ממנו - תגובה
ד``ר אבידן לרון03/07/2016שלום רעות
אין תשובה חד משמעית למרבית שאלותייך, תלוי בגישתו של הכירורג שמטפל.
בד"כ רצוי לחכות לאחר עקירה של שן מזוהמת כחודשיים עד לריפוי האתר ואז לבצע את ההשתלה במקום בריא ולא מזוהם.
במקרה של הרמת סינוס , חשוב במיוחד ללוודא את בריאות המקום לפני שמבצעים חדירה לחלל הסינוס.
זמן הריפוי בכל פרוצדורה הוא אינדבידואלי ותלוי במספר פרמטרים, במיומנות הרופא המנתח, במורכבות הפרוצדורה עצמה וגם בתגובת הגוף.
בד"כ מדובר על 2-7 ימים.
כמובן שלאחר כל פרוצדורה יש לבצע ביקורות על פי דרישת הכירורג.
בהצלחה
ד"ר אבידן לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בהתקנת שתלשירה01/07/2016
רציתי לשאול יש לי בעיה הכירוג שלי עובד כרגע בקיץ / אוגוסט - ספטמבר רק יום אחד במקום יומיים ובדיוק ביום שרציתי לא עובד אחרי לקראת אמצע סוף ספטמבר שוב יחזור לעבוד אותם ימים השאלה אם אחכה במקום 4 , 4 וקצת חודשים ל-5 חודשים מה יכול לקרות עם ההמתנה לעצם ומדובר בשן עליונה לא תחתונה , האם במקרה שמחכים כבר זמן זה זה כבר לא טוב וכדאי לבקש כירוג אחר למרות שלא רוצה כל כך כי הוא כבר גם עקר לי את השן גם ראה אח"כ שהכל תקין , אשאל גם את הרופאה שבוע הבא אבל מה יכול להיות וגם את הצילום הסיטי אם שיראה אותי במקום שבועיים שלושה אלא חודש חודש וחצי לפני האם גם שם בזמן כזה יכול להיות שינויים רבים אודה על תשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בהתקנת שתל - תגובה
ד``ר שאול גלברד02/07/2016כל מקרה לגופו, צריך לבדוק אותך, לראות טת הצילום ולהחליט. יש מצבים שאם מחכים העצם יכולה להספג (תלוי מה מצבה, מה נשאר לאחר העקירה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום סיטיספיר30/06/2016
תוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים תוצאות של צילום סיטי בלסת עליונה עד שאני/ הרופא מקבלים אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום סיטי - תגובה
ד``ר שאול גלברד30/06/2016ערב טוב
תלוי במכון . בדרך כלל כשבוע מקסימום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהשתל בניקוי עם חוט מיוחד וגם בנגיעה באזור השתלנטליה23/06/2016
שלום, שמתי לב שיש לי ריח רע מהשתל , מנקה אותו עם חוט מיוחד לגשרים ושתלים אחרי הציחצוח, אבל הריח לא עובר לעולם, חוץ מזה כשאני נוגעת בחניכיים באזור השתל יש גם ריח ריקבון, בדקתי כל השיניים ובשום מקום אין כזה סירחון, רק מהשתל.אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהשתל בניקוי עם חוט מיוחד וגם בנגיעה באזור השתל - תגובה
ד``ר שאול גלברד30/06/2016בוקר טוב
סביב שתלים לעיתים יש מעט "ריח"
צריך לבדוק ולעשות צילום שאין נסיגת עצם ואין כיסים סביב השתל. אם הפרמטרים האלו תקינים לאין מה לדאוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום סיטישירה12/06/2016
אם מקבלת הפנייה לעשות סיטי ורק עוד חודש אעשה כי רק אז יעברו 3 חודשים המכון יקבל את ההפניה והתשלום עדיין? והאם אחרי 3 חודשים שעשיתי את הסיטי יהיה כבר אינדקציה לגבי הצורך או אי צורך בנרמת סינוס ואיזה סוג והאם סיטי מספיק או צריך גם צילום פנורמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום סיטי - תגובה
ד``ר שאול גלברד30/06/2016בוקר טוב לך
לגבי תשלום אין לי שמץ של מושג...
סיטי מספק את כל האינפורמציה, הוא הרבה יותר כוללני ומדויק מפנורמי.
לגבי 3 חודשים - לא הבנתי את עושה סיטי ומחכה שלושה חודשים???- למה הטוב ביותר הוא סיטי לפחות 2 חודשים מהעקירה ובמועד הסמוך ביותר לניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)