מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר זמני תוספתשירה15/04/2016
הכתר הזמני באמת נפל הבעיה שנשבר ל2 חלקים ולא שווים האם במצב כזה מתקנים או חדש ? וגם מאז שאין לי שם כתר גם כואב המקום זה הגיוני או שצריך להעיד / להדליק איתות שמשהוא לא תקין כי הרבה פעמים נפל והייתי בלי וזה לא כאב האם לאור זה הגיוני שמשהוא קרה והאם זה שאני שוחקת גם יש השפעה על המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זמני תוספת - תגובה
ד``ר שאול גלברד15/04/2016שלום
ניתן בדרך כלל לתקן כתר זמני. מציע לך לקבוע תור בהקדם לרופא השיניים. לא מומלץ להיות ללא הכתר הזמני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר זמני
שירה15/04/2016הבעיה לא נפל ונשבר וממש לא יפה 2 חלקים לא שווים . וגם למה יש כאב פעמים קודמות קרה שנפל ולא כאב ואיך זה כבר עברתי ניתוח משהו שם לא בסדר השתבש? יכול להיות שאצטרך לעשות משהו אחר חוץ מכתר קבוע והאם אם יעשו כתר זמני חדש כמו שחושדת ואין בעיה חדשה צריך מדידות חדשות , יכול להיות שישתנו בעקבות שזה כתר זמני חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרתכם, עצתכם והמלצתכם בעיה ניבים עליוניים חדיםאור04/04/2016
שלום רב
לצוות הרופאים מנהלי הפורום
אני בת 16 וחצי ללא בעיות בריאות או מחלות.
שומרת ומקפידה על שיניים נקיות - ובריאות.
*אצלי שיני הניבים העליון חדים, הדבר מפריע לי מאוד
ויש לי חשש לנגוס בשפה בלשון ולפצוע את עצמי .
מה יש לרפואה להציע במקרה שלי.. מה האפשרויות
ולכם הרופאים הנכבדים להמליץ ולעזור לי ??
בתודה מראש
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם, עצתכם והמלצתכם בעיה ניבים עליוניים חדים - תגובה
ד``ר שאול גלברד04/04/2016ערב טוב
יתכן והשחזה קלה של קצות הניבים יכולים לפתור את הבעיה. ממליץ לך להבדק אצל מומחה בשיקום הפה.
בהצלחה.
ד"ר שאול גלברד הנחושת 10 תל אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזזה תמידית של הלסת לצד ימין, יכולים להיות נזקים והתקבעות לצד ימין.אורי30/03/2016
שלום.
רציתי לשאול יש לי קטע כזה, אפשור לקרוא לזה קטע, שאני לא מפסיק להזיז את הלסת לצד ימין, אני לא מפעיל לחץ עם היד או משהו בסגנון פשוט עם הפה מזיז את הלסת ואני עושה את זה הרבה. רציתי לשאול האם הלסת יוכלה להתקבע לצד ימין ובאמת לשנות את כיוונה? והאם זה יכול לגרום לנזקים כלשהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פורום נכון
אורי30/03/2016תעות שי לא הפורום הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במידותשירה25/03/2016
רצית את עזרתך מה קורה לטכנאי כבר 3 -4 פעמים הרופאה נותנת הוראות לשנות את המידות של כתר שצריכים לעשות , נותנת מצלמת מראה שיש עוד הרבה מקום , ולמרות זאת לא נעשה טוב ואומרת שיש עוד הרבה מקום ולא צריך ניתוח חניכים אמרה שיש עוד בערך 3 ס"מ , מה יכול לגרום לכך ויכול להיות שבסוף כן אצטרך ניתוח ולא יצליחו למרות שיש עוד מספיק מקום , מקווה שהפעם זה יצליח עשתה ליתר בטחון גם שוב עוד פעם כמו המדידה הראשונה שיעשה דגם חדש אבל איך זה הגיוני ומה הפתרון והאם יש עוד משהו לעשות חוץ מהתעקשות עם הטכנאי והסברים לו , לא יכול שבמצב כזה יצטרכו כן הארכת כותרת שיש מספיק מקום למרות שבאמת יש לי שיניים קטנות מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במידות - תגובה
ד``ר אבידן לרון28/03/2016שלום שירה
לא הבנתי..
בברכה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר שלא מצליח ושאלה לגבי ניתוח
שירה29/03/2016האם יכול להיות בעקבות כך שהכתר הולך הלוך וחוזר ולא מצליח לעשות כמו שצריך ווגם בגלל שיש לי מבנה שיניים קטנות שאצטרך ניתוח הארכת כותרת למרות שרואים שיש מקום אבל בגלל מה שקורה שלא מצליחים לעשות את הכתר כמו שצריך ופשוט כמה פעמים טובות נתקעים ולא מתקדמים כמעט הכתר נשאר באותה גובה ועוד הרבה מקום לפי דעת הרופאה 3 ממ אבל בגלל שלא מצליחים והמבנה שלי למרות זאת יש מקרים בגלל מבנה שיניים קטנות שכן אצטרך הארכת כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זרקוניה בשן 24יעל20/03/2016
שלום רב
רופא השיניים שלי התקין לי כתר זרקוניה בשן 24.
תוך כדי הדבקתו נסדק הכתר. הרופא השאיר את הכתר הסדוק בשן והזמין חדש. הרופא אמר שזה על חשבונו כי זו אשמתו מאחר ונשארה בועת אויר בין הכתר לשן הקבועה.
הייתי רוצה לדעת האם סביר שיקרה דבר כזה בכתר זרקוניה?
האם אין זה הכתר הכי חזק ויקר שקיים?
אולי הרופא רימה אותי וזה לא זרקוניה?
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זרקוניה בשן 24 - תגובה
ד``ר אבידן לרון20/03/2016שלום יעל
סדק יכול לקרות גם בכתר זירקוניה,
אם יש לך בעיה של אמון עם הרופא , תבקשי ממנו אשיור על סוג הכתר שנעשה לך, ומה שחשוב לך לעת עתה זה שהכתר יהיה תיפקודי, יפה ונוח.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול-אסתטי מה מומלץ לעשות?ניתוח או ציפוי לשן?בלהבלהבלה18/03/2016
הייתי אצל אורתודנטית מאחר ואני לא מרוצה ממראה השיניים שלי, השיניים שלי גדולות קודם כל, וארבעת שיניים הקדמיות לא באות בקו אחד ויפה, אחת השיניים הצדדיות יותר שוקעת פנימה, ואילו השן השניה יותר בולטת אפילו יותר משתי האמצעיות.
עם זאת האורתודנטית והיא לא הראשונה שאומרת לי את זה אמרה לי שאין לי צורך בגשר ושזה לא יעשה הבדל, היא המליצה לי(את זה אני שומעת לראושנה) ללכת אולי לרופא לשיקום פה, לבדוק אם לעשות ניתוח בלסת(לא כל כך הבנתי איך זה קשור)...היא אמרה שזה משהו שיכול להיות קשור ללסת, ז"א אומנם הן קצת עקומות אבל גם ניתוח בלסת יעזור במראה החיוך.
אני חשבתי על ציפוי השם קומפוזיט, זה יכול להוות פתרון? באופן כללי עדיף לעשות ציפוי מלעשות ניתוח?
קומופזיט הבנתי לא מחזיק להרבה זמן, האם זה עלול "ליפול" באמצע היום כשאני סתם יושבת עם אנשים?
אני בת 25 לצורך העניין ומאוד רוצה לשנות את החיוך שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול-אסתטי מה מומלץ לעשות?ניתוח או ציפוי לשן? - תגובה
ד``ר שאול גלברד04/04/2016ערב טוב. זה מסוג השאלות שלא ניתן לתת תתשובה ללא בדיקה קלינית מקיפה. ממליץ לךלפנות למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה יסודית.
בהצלחה
ד"ר גלברד הנחושת 10 תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומפוזיט להגבהת כתר, אפשרי?שרון17/03/2016
שלום , האם אפשר להצמיד קומפוזיטי להגבהת כתר, מבחינה טכנית האם זה נדבק אחד לשני
אני צריכה לחדש את הכתר הזה , אבל כרגע אני באיזה טיפול שלא מאפשר לי להחליף את הכתר אז בנתיים בגלל שאני סובלת מחוסר הגובה והתמיכה חשבתי על הפתרון הזה, האם אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומפוזיט להגבהת כתר, אפשרי? - תגובה
ד``ר אבידן לרון20/03/2016שלום שרון
ניתן להגביה באופן זמני את הכתר, אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק.
זה נעשה בעזרת צריבה של החרסינה בחומצה הידרופלואורית וחבור של קומפוזיט
בברכה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי שתליםסיגל20/02/2016
י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי שתלים - תגובה
ד``ר אבידן לרון21/02/2016מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מה מומלץ
סיגל22/02/2016כדי לעבור השתלת שיניים ללא הרמת סינוס מצאתי ברשת כמה פתרונות
בלייד, סובפריסטל, להב, זיגומה, פטריגואיד.
מייעוץ עם רופא שיניים הבנתי כי שיטות אלו חדשניות ומעטים הרופאים אשר יודעים לבצעה בהצלחה.
האם תוכלו להאיר עיניי בהבדלים בשיטות ומהי השיטה העדיפה כאשר קיים חוסר עצם וכאשר הרמת סינוס היא בעייתית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מה מומלץ - תגובה
ד``ר אבידן לרון23/02/2016שלום סיגל
הבחירה בשיטה המומלצת עבורך חייבת להיות לאחר בדיקה פרטנית של מצבך, אין פתרונות מדף לכל מצב.
אני ממליץ כי במקום לפנות לד"ר גוגל, תתיעצי עם כירורג פה וסת מומחה ומנוסה, אולי אפילו עם 2, ותשמעי ממנו מה מומלץ עבורך.
הכירורגים הבכירים, בעלי הנסיון, מכירים את כל השיטות ויוכלו להמליץ לך.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי תוותרו ?ירון14/02/2016
על החולה שלכם ?
האם כאשר יבוא עם מקרה קצת מורכב, טיפה לא שגרתי ? האם תראו אותו כאתגר ותנסו לעשות משהו הגם שאינכם כה מנוסים ? האם תהיו כנים ותאמרו לו את האמת, שהמקרה שלו קצת קשה לכם?? או שתציעו לו רק את מה שאתם יודעים על מנת להימנע מכישלון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי תוותרו ? - תגובה
ד``ר אבידן לרון14/02/2016מה שתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הייתה שאלה רצינית
סיגל20/02/2016יש רופאים שלא לוקחים מקרים קשים
מעדיפים לא להיכשל
ויש רופאים שרואים אתגר בקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הייתה שאלה רצינית - תגובה
ד``ר אבידן לרון21/02/2016אכן יש סוגים שונים של רופאים, אני ממליץ כי תפני למומחה לשיקום הפה , נראה לי שהוא יאות התמודד עם מקרה מורכב, קשה ומאתגר
בהצלחה
ד"ר אבידן לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לטפלתמי24/01/2016
הנני קצת מקוררת מקווה שיעבור אבל יש לי טיפול האם אפשר לטפל או שזה לא יהיה טובמומדויק בעקבות כך מדברת על מדידות לכתר קבוע את המדידה הארוכה סיימתי ועכשיו זה יחזור וצריכה להמשיך את המדידות האם זה אפשרי או לא כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לטפל - תגובה
ד``ר שאול גלברד25/01/2016ערב טוב שירה
אם את מקוררת ואינן משתעלת בזמן הטיפול יתכן וניתן יהיה לטפל בך, קחי בחשבון שתצטרכי לשבת דקות ארוכות עם חומר בפה שלוקח לו כשש דקות להתקשות ולא ניתן להפסיק באמצע...
ומה עם רופא השיניים- לא חבל להדביק אותו????
ד"ר גלברד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקהתמי19/01/2016
הנני שוחקת ןאני בסוף של טיפולים שאחרי זה נתקן ובסוף נעשה סד כי אין ברירה כבר. שאלתי באחת השחיקות שעשיתי עשיתי שחיקה גדולה באחת השיניים שלפעמים כואב בשן שניזוקה לא רואים וראו שום נזק מאשר שפשוף וקצת פגיעה קלה בחרסינה . השאלה האם אחרי שיעשו את התיקונים והסד הכאבים יפחתו וכן גם הנזקים במיוחד במקום הנל כי לא ראו שום דבר מיוחד יותר ממה שאמרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקה - תגובה
ד``ר שאול גלברד20/01/2016בוקר טוב הסד או כפי שהוא נקרא "סד לילה" מורכב בפה במהלך הלילה ואכן תפקידו למנוע את המשך השחיקה. בנוסף הוא אמור גם לטפל ולהפסיק את ההרגל של השחיקה עצמה.
מכיוון והוא לא מולבש בשעות היום הרי שקיימת אופציה לשחיקה עד העלמות ההרגל.
ד"ר גלברד
מומחה בשיקום הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה במידותספיר15/01/2016
שלום אני בתהליך לכתר קבוע בפה. עברתי את המידות שלחו למעבדה בדקו את כיפת המתכת מדדו ונראה בסדר שלחו שוב עם בחירת הצבע ואתמול בתור ששוב מדדו בכתר עם הצבע מה שלא ניסו הכתר ממש לא יושב טוב צילמו לראות אם יש בעיה שפספסו והכל תקין נתנו הוראות חדשות אם שינוי המתכת השאלה מה עושים במקרה כזה שינויים בכתר עם הצבע , מורידים את הצבע ואז עודים שינויים במתכת או כתר חדש כי כתבו או שינויים או כתר חדש פשוט מה נהוג והגיוני יותר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במידות - תגובה
ד``ר אבידן לרון15/01/2016שלום ספיר
קשה לי לענות לך , כי אני לא מבין מה הבעיה, מדוע הכתר לא מתיישב.
אם המתכת יושבת טוב אז אולי הבעיה רק בחרסינה ואז מתקנים אותה.
אני ממליץ כי תשאל את הרופא למלוא האיפורמציה.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה במידה
ספיר19/01/2016נראה לי שהבעיה לא בחרסינה כי הכתר לא קצת לא טוב אלא המון לא טוב שיש עוד המון מקום בפהשלא עשו טוב או תיקונים בכתר או לעשות כתר מחדש אבל איך זה קורה שרואים שלא טוב רק אחרי ציפוי החרסינה בעיה שלנו לא קלטנו לא הרופא ולא המתרפא או בעיה של המעבדה ומה הפתרון תיקון המתכת לדעתך או מחדש לעשות ולא יכול להיות שמפספסים ולא ברור ואצטרך בסוף ניתוח הארכת כותרת כי בכמה שיניים זה נגמר לי בסוף ככה למרות שאו שלא היה בטוחים לגמרי או בטוחים שאצטרך ופה בצילום לא אמרו משהוא כזה זה לא יכול להיות פספוס כזה בצילום שמזה נובעת כל הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפיסקטומיsunny04/01/2016
שלום,
מהו טווח המחירים לניתוח אפיסקטומי אצל אנדודונט? ב 2 שיניים שבוצעו בהן טיפולי שורש ישנה דלקת . קיימת בידי הבחירה בין ביצוע טיפול שורש חוזר אצל מומחה או לבצע בהן טיפול אפיסקטומי מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיסקטומי - תגובה
ד``ר אבידן לרון10/01/2016שלום סאני
לגבי מחירים, תפנה לאנדודונטים ותשאל אותם, אני מומחה לשיקום הפה.
לגבי איזה טיפול עדיף, צריך כמובן לבדוק את השן פרטנית אבל בד"כ עדיף חידוש טיפול שורש , יש לו יותר סיכויי הצלחה.
בהצלחה
ד"ר אבידן לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקצעת שורשיםדוד18/12/2015
מה ההבדל המהותי בין הקצעת שורשים הנעשית ע"י שיננית לבין זו הנעשית ע"י רופא - מומחה חניכיים ?
חוץ מהעובדה ששיננית אינה יכולה לבצע הרדמה שכן לצורך זה היא נעזרת ברופא
האם ניקוי חניכיים עמוק = הקצעת שורשים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקצעת שורשים - תגובה
ד``ר אבידן לרון18/12/2015שלום דוד
ההבדל הוא במקצועיות של המומחה לחניכיים, במקרים מסובכים מועדף כי את ההקצעה יבצע המומחה.
לגבי הרדמה , זו לא הסיבה כירופא יכול להרדים עבור השיננית.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקוניםספיר12/12/2015
אני חושבת לעשות תיקונים בשיניים משחיקות וגם שןמנפילה שרואים את ההבדל בגודל וגם רווחים .
1.נרא לך שבכל הדברים יבפיק תיקון בעזרת חומר מורכב או יכול להיות שמהשבירה שלפני מספיק שנים יצטרכו ממש ציפוי/השלמה?
2.מאיזה חומר וסוג יש סדים ולאחרונה אציין שהשחיקה יותר חזקה העירה כמה פעמים מהשינה ופעם אחץ קמתי כאבים חזקים בלסת שנמשכו מספר ימים שבהתחלחה ממש כאב חזק ובאיזה לסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקונים - תגובה
ד``ר אבידן לרון13/12/2015שלום ספיר
ראשית מענה לחלק משאלותייך תמצאי בתשובותי לירדן מלפני מספר ימים
לגבי הטיפול שמתאים לך , לא ניתן לדעת ללא בדיקה שלך
לגבי החומר ממנו עשוי הסד, רק סד קשיח מאקריל
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)