מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר עקירת שן טוחנת ושאלה חשובהליאת15/05/2016
אני כבר מעל 3 שבועות אחרי עקירת שן טוחנת רציתי לשאול האם יש סיכוי שיש לי תחושות של לקנח באף בימים האחרונים כרגע לא רציני גירויים קטנים ועושה תנועה כמו של קינוח קל ביותר/גירוי האם יש לזה קשר לעקירה כי אני לא חולה או משהוא בסגנון הזה השאלה אם יכול להיות קשר או מקריות אני שואלת בגלל שן טוחנת עליונה וסינוסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר עקירת שן טוחנת ושאלה חשובה - תגובה
ד``ר שאול גלברד17/05/2016ליאת שלום
קשה לתת תשובה מהימנה דרך האינטרנט. יש מבחן שבודק אם יש פתח בין האתר של העקירה ובין הסינוסים הוא נקרא "ואן סאלבה". תבקשי מהרופא שלך לבצע אותו ואז תדעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה ארוכהרוית14/05/2016
רציתי לשאול אם החלמה מעקירה של שן טוחנת עליונה יוצאת ארוכה יותר ממה שצריך להרגיש האם בעקבות זאת הסיכוי גדל יותר להשתלת עצם ו/או הרמת או שניהם בעקבות ההחלמה הארוכה במיוחד שזו שן טוחנת שניה עליונה ומאבדת יותר עצם במיוחד שהמקום עדיין לא נסגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה ארוכה - תגובה
ד``ר שאול גלברד17/05/2016שלום רוית
אין קשר בין זמן ההחלמה לבין סיכוי להשתלות עצם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתשית יבשה לאחר עקירהרוית11/05/2016
האם מכתשית יבשה יכולה להופיע לא לאחר ימים אלא רק לאחר שבועיים _שלושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתשית יבשה לאחר עקירה - תגובה
ד``ר שאול גלברד17/05/2016היי רוית
בדרך כלל לא
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן שהייתה מזוהמת עדיין קשה אחריאילנית11/05/2016
אני כברנשלושה שבועות והמקום עדיין מאוד רגיש עדיין נתקע המון אוכל ויורד דימום בניקוי ובצחצוח אפילו מרגישה שהיה פחות ושוב התחיל לדמם יותר אפילו וחזרו כאבים שוב היו פחות ושוב חזר האם יכול להיות שמשהוא קרה והסתבך או שבגלל שהעקירה היתה בגלל סדק /זיהום ועוד שזו שן טוחנת לוקח זמן או גם זה וגם משהוא לא תקין כי המקום ממש רגיש מאוד וציפיתי שאחרי שלושה שבועות כבר יוקל מאוד או אפילו ייסגר כבר המקום של העקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן שהייתה מזוהמת עדיין קשה אחרי - תגובה
ד``ר שאול גלברד17/05/2016שלום אילנית
לעיתים הריפוי כמו כל תהליך ביולוגי אחר מתנהל לו לאט יותר.
העצה הטובה ביותר ניא לא "להתעסק" עם המקום לנקום רק בשטיפה, לא עם מברשת כי אחרת את פוצעת את המקום ולא נותנת לו אפשרות להחלים.
אם את לא בטוחה הטוב ביותר לגשת לרופא שביצע את העקירה ושהוא יראה בעצמו.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקירת שן שהייתה מזוהמת המשך ועזרה.
אילנית17/05/2016וזה שנתקע אוכל ומקפידה על ניקוי מנקה בין השיניים ומצחצחת ויורד קצת דם לא צריך להפחיד הריפוי בגלל זה. ברור שהולכת בקרוב שיראו איתי אבל לא צריך להדאיג שלא מחלים כמו שצריך ובכל זאת משהוא קורה כי אני כמעט 4 שבועות אחרי ? וחייבת לנקות ולצחצח כי גם כמעט 4 שבועות וגם משגע ואפילו טיפה כואב שנתפס אוכל זה לא שבוע ראשון שלא צחצחתי יש משהוא אחר שאפשר לעשות ויכול להיות אם כמעט 4 שבועות משהוא לא בסדר אני לחוצה וחוששת ברור שגם אלך שיראו אבל יכול להיות כל כך הרבה זמן ולא יכולה לא לנקות אז גם חוץ ממה שאמרתי ייכנס מזון יידבק ויזדהם אודה על עוד עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי לאחר פרצדורה של התקנת שתלאילנית10/05/2016
רציתי לשאול האם אפשר לעשות ניקוי אצל שיננית אחרי שבועיים וחצי עוד עדיף לדחות ולעשות את השתל אחרי השיננית הבעיה שזה יוצא מעל 5 חודשים מהעקירה אם אחכה במקום 4 חודשים? ופוחדת שבגלל זה העצם יותר תספג ובטוח אצטרך השתלת עצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי לאחר פרצדורה של התקנת שתל - תגובה
ד``ר שאול גלברד17/05/2016היי אילנית
תקדימי את התור אצל השיננית או תמצאי אחת אחרת. ואז לא תצטרכי לחכות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר עקרית שן תוספת מלפני כמה ימים חשובה חשוב לי שתענהגאיה04/05/2016
אני שבועיים אחרי עקירה והמקום רגיש במיוחד אחרי אוכל ואז מנקה ומצחצחת ואז מהניקוי יורד דם מדובר בלסת עליונה ושן טוחנת האם בעקבות שיורד טיפה דם ההחלמה איטית והאם באופן עקרוני לסת עליונה ותחתונה החלמה אחרת כי עברתי לפני שנה ויותר עקירה בלסת תחתונה וזה היה בהרבה יותר קל.
ולא יכולה להמנע מלנקות את המקום כבר עברו שבועיים וגם עדיין נתפס שם אוכל שמשגע אותי אבל האם מצב כזה מאט ומפריע להחלמה וזה עושה מסובך יותר וגם נזקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר עקרית שן תוספת מלפני כמה ימים חשובה חשוב לי שתענה - תגובה
ד``ר שאול גלברד04/05/2016שלום גאיה
עצתי לך היא אל תגעי במקום. החיטוט גורם לפציעה של הרקמה - לכן יורד דם ואז המקום צריך להתרפא מחדש.
כל מקום מתרפא בקצב שלו אפילו באותה הלסת יש שינויים.
מילת המפתח ס ב ל נ ו ת...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר עקירת שוב
גאיה04/05/2016מה הכוונה לפציעה של הרקמה צריך כל פעם שיורד דם לחכות שוב החלמה ארוכה , הבעיה שאוכל נתקע משגע אותי וחייבת לנקות שם ולא עושה בחוזקה ממש לא אבל אפילו תופס טיפה יורד דם מה הנזק בהחלמה והאם רקמה זאת אומרת גם יותר פוגע בעצם , ואם אפשר גם לא לנקות ולצחצח את המקום שזה מציק יש עצה מה לעשות . והאם יכול להיות ששיניים טוחנות עליונות באמת החלמה יותר איטית מתחתונות בגלל העצם והסינוסים וכל המערכת למעלה בדרך כלל עדינה יותר , ובגלל שפצעתי ולוקח זמן הפציעה יכול להיות מדידה שיש לי באותה לסת צד שני בעוד שבועיים לא יוכלו לעשות בגלל הרגישות למרות שזה צד שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שתל לחץ והסבר מה המצב לפני ההשתלהאופק03/05/2016
רציתי לשאול באיזה מקרים אחרי עקירה בשן עליונה טוחנת אחורית ביותר לא בינה צריך עקב זיהום גדול/סדק צריכים בנוסף לשתל גם השתלת עצם ו/או הרמת סינוס באיזה שלב או כמה זמן אחרי העקירה ולפני שתל יודעים בוודאות ומהי בעצם הרמת סינוס ןמה ההבדל בין ההרמות כי שמעתי שיש 2 סוגים , ומי שלא סבל אף פעם מסינוסיטיס גם יש אפשרות שיצטרך את זה או שהסיכויים גדולים יותר למי שסבל בעבר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שתל לחץ והסבר מה המצב לפני ההשתלה - תגובה
ד``ר שאול גלברד03/05/2016ערב טוב
שלחתי לך קישור לסרטון על הרמת סנוס פתוחה, תתחיל משם ויש שם עוד סרטונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שתחץל לחץ ונסבר מה קורה
אופק03/05/2016תודה על הסרטון. רתיתי אבל לשאול באיזה שלב יודעים בוטדאות אם אצטרך הרמת סינוס יודעים את זה לפני התקנת הש.ל או רק באותו זמן? ואצלי זו שן טוחנת 2ו ורק היא ולא 3 שתלים כמו בסרטון האם יכול להיות שצריך גם שיש שן אחת במיוחד שנעקרה בעקבות זיהום גדול /סדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שתחץל לחץ ונסבר מה קורה - תגובה
לפני ההשתלה עושים צילום סיטי. בצילום ניתן לראות האם יש צורך בהרמת סינוס פתוחה או סגורה או בכלל לא. לא משנה איזו טוחנת מדובר ולא משנה אם זו רק שן אחת או כמה.
כמובן שיש מקום לשיקול דעת האם בכלל לעשות שתל אם יש למשל כתרים על השיניים הסמוכות לעיתים עדיף לעשות גשר (3 כתרים מחוברים).
אם את מתלבטת זה לגיטימי לגשת למומחה לשיקום הפה להתייעצות.
בהצלחה.
ד"ר גלברד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר עקירת שןגאיה02/05/2016
אני כמעט שבועיים מעקירת שן טוחנת עליונה השאלה האם זה נורמלי שנכנס לי עדיין שאריות למקום כלומר עדיין לא נסגר וגם שמנקה בין השיניים ומצחצחת במקום העקירה יורדת טיפה דם למרות שאני עושה ממש בעדינות ומברשת רכה האם משהוא לא בסדר שזה קורה לי, צריך להדאיג אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר עקירת שן - תגובה
ד``ר שאול גלברד03/05/2016שלום גאיה
"החור" לאחר העקירה לא מתמלא ביום אחד, זהו תהליך שלוקח כמה שבועות. בכל מקרה אם את מודאגת כדאי לגשת לרופא המטפל.
בברכה ד"ר גלברד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עצםאילנית01/05/2016
רציתי לשאול האם יכול להיות גם שעשו לי עקריה רק של שן אחת וטוחנת עליונה עם זיהום שאצטרך השתלת עצם למרות שזו שן אחת ואני לא מבוגרת הגיל שלי הוא סביבות ה-40 , ככה שבגילי אין ספיגת עצם כמו של מבוגרים אבל בכל זאת בגלל עקירה של שן טוחנת עליונה שהיו בה 4 שורשים וזיהום , האם בעקבות זאת המצב של ספיגת עצם גדולה יותר מאשר שן אחרת ? אבל האם יש סיכוי ששן אחת לא יותר מזה תגרום ספיגה גדולה ותאלץ אותי חוץ משתל גם לעשות השתלת עצם או אפילו הרמת סינוס בסבירות גדולה יותר והאם במקרה אצטרך עושים את זה היום במעמד ההשתלה או בניתוח אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עצם - תגובה
ד``ר שאול גלברד03/05/2016שלום אילנית
ספיגת עצם קיימת גם בצעירים ללא קשר לגיל. המצב שאת מתארת הוא אכן כזה שגורם לספיגת עצם. יחד עם זאת תשובה לשאלה האם הבניה של העצם נעשית במעמד ההשתלה או לא לא ניתן לתת מבלי לבדוק אותך באופן יסודי. לכן, ממליץ לגשת לבדיקה.
בברכה ד"ר שאול גלברד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום על שתלשירה29/04/2016
רציתי לשאול איך הולך שלב השיקום על גבי שתל משלב השתל - מדובר משן טוחנת עליונה. האם משתמשים במשהוא אחרי הניתוח של השתל ולודא שהכל בסדר וברגע שיראו שהכל בסדר , האם שוב משתמשים בתבנית ובדיקת הלסת הנגדית גם , האם כל הדרך זהה כמו בשן שלא היה בה שתל כלומר : מבנה, כתר זמני וכתר קבוע ובכלל איך בכלל הולך כל התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום על שתל - תגובה
ד``ר שאול גלברד03/05/2016שלום שירה
מה שכתבת נכון. יש שלב של חשיפת השתל (אם הוא בוצע בשיטה שהוא "קבור" תחת לחניכיים), לאחר מכן מידות, מבנה כתר זמני וכתר קבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר עקירת שן וכמה שאלות ועזרה לגהי המצברוית27/04/2016
עברתי עקירה לפני שבוע והמקום עדיין רגיש/ כואב בתנועות מסויימות מורגש וקושי לאכול מזונות מסויימים . מדובר בשן טוחנת עליונה שמצאו סדק האם זה הגיוני וכמה זמן עוד זה יכול כזאת רגישות /כאב להמשך זה נורמלי למרות שיש הטבה אבל עדיין מאוד רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר עקירת שן וכמה שאלות ועזרה לגהי המצב - תגובה
כן זה נורמאלי ולוקח זמן זה תלוי בכל אחד ואחד. בד"כ עד שבוע שבועיים הכאבים חולפים.
ד"ר גלברד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן טוחנתשירה24/04/2016
אני אחרי עקירה של שן טוחנת עליונה , רציתי לשאול כמה זמן מקסימלי אפשר לדחות את זה הכי הרבה , כי זה יוצא בדיוק לי בסוף הקיץ האם אם במקום 4 חודשים , אפשר להפוך ל- 5 , 5 וחצי חודשים זה בסדר ? לא יכול להגרם איזה נזק בהפרש של החודש חודש וחצי הזה של הדחייה? והאם בזמן הזה כדאי לוודא שהכל בסדר עם צילומים או ביקורות שהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן טוחנת - תגובה
ד``ר שאול גלברד27/04/2016שלום שירה
כתבת הכל חוץ מאת השאלה. מה הכוונה בלדחות "את זה" מהו הזה הזה... אם את מתכוונת לשתל אז תראי את תשובתי לירדן, אם מזהו אחר אז תפרטי בבקשה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל ועקירה כמה שאלות בנושא ועזרהרוית23/04/2016
עקרו לי את השן לאחר שן שעשתה לי המון בעיות רציתי לשאול אחרי כמה זמן אפשר לצחצח רגיל את איזור העקירה?כמה זמן אחרי עקירה מומלץ לעשות שתל מדובר בלסת עליונה בשן טוחנת? האם 5 חודשים זה יהיה נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל ועקירה כמה שאלות בנושא ועזרה - תגובה
ד``ר שאול גלברד27/04/2016ירדן שלום
אפשר לצחצח לאחר שבוע.
להייתי מחכה חמישה חודשים עדיף לאחר 6-8 שבועות כי אז תהליך היצירה של העצם נמצא בששיאו ואנחנו רוצים לרכב על הגל הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל ועקירנמוכמה שאלות ועזרה
רוית27/04/2016לא אמרו לי 4 חודשים אז במקום 4 חמש יכול להיות הבדל ואמר שגם עד 6 חודשים זה בסדר ומה ההבדל ואם במקרה אצטרך השתלת עצם באיזה שלב יודעים והאם עושים זאת במסגרת ההשתלה או בניתוח נוספת ואם בניתוח נוסף כמה זמן מחלימים ממנו עד שאפשר לעדות את השתל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילומיםשירה19/04/2016
כל כמה זמן מומלץ לעשות צילומים שגרתיים , וגם שלא בטוחים בטוח מאיפה הבעיה כדאי גם לעשות צילומים למרות שנעשו כבר לפני שנה האם במצב כזה כדאי שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומים - תגובה
ד``ר אבידן לרון20/04/2016שלום שירה
אין כללי אצבע לביצוע צילומים, כל מקרה לגופו ועל פי שיקול דעת רפואי של הרופא.
בברכה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטביוטיקה וכאב בבקשה עזרה מה לעשותרוית19/04/2016
נתנו לי אנטביוטיקה לכאב שיניים למרות שכרגע לא רואים כלום לא במבט ולא בצילום אבל ראו ואמרתי שמתפתלת מכאבים התקפים חזקים שגם בלילה העירו אותי ולא נתנו לי מנוח וזו שן שעשתה לי המון בעיות אז מנסים את האנטביוטיקה ונמשיך מה לעשות השאלה אבל עבר כבר יום וחצי ויש הטבה מאוד מינמלית מתי אמור להיות הטבה עם שיפור משמעותי ואם לא תשפיע מספיק למרות שלא ראו כלום מה עוד אפשר לעשות כי אני די בסיום שלמכתר של השן הזאת ולא ברור מה לעשות כשלא רואים כלום והאם יכול להיות שלא יראו בצילום במרפאה וכדאי יהיה לבדוק שוב את כל האיזור במכון לצילום למרות שכבר לפני שנה עשיתי צילומים רודה על תשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטביוטיקה וכאב בבקשה עזרה מה לעשות - תגובה
ד``ר אבידן לרון20/04/2016שלום רוית
קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה מדוקדקת,
מתן אנטיביוטיקה בלי שרואים דבר ובלי אבחנה, היא בעייתית כי הבעיה עלולה לחזור כי לא טיפלו במקור שלה.
אני מציע שתבקשי במידה ואין אבחנה להבדק ע"י רופא נוסף, אולי הו יוכל למצוא המקור לכאבייך
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)