מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנסתלזמהאליעד14/04/2012
יש לי כשנה קנסתלזמה, האם יש משחה שיכולה להוריד את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנסתלזמה - תגובה
ד''ר אהוד סופר16/04/2012אליעד שלום,
לצערי, אין טיפול מקומי (משחה) לבעיה.
ניתן לטפל באמצעות מכשיר לייזר.
פנה לרופא עור שבבעלותו מכשיר לייזר מתאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיס מדבק ביחסי מין?אור14/04/2012
האם פוליקוליטיס מדבק ביחסי מין לא מוגנים?"תודה רבה מראש"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס - תגובה
ד''ר אהוד סופר16/04/2012אור שלום,
כן , תתכן הדבקה בפוליקוליטיס במהלך קיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
אור19/04/2012נדבקתי בפוליקוליטיס. אני מורח משחה. אבל שוב זה חוזר... {זה מתגבר שאני אוכל מתוק}יש לי הרבה בפנים ובגב. זה מפריע לי מאוד ."איך פותרים את זה לתמיד"? והאם מחלת הפוליקוליטיס מסוכנת? איזה השלכות יש לזה ?אני כבר כמה שנים סובל מיזה... האם הפוליקוליטיס ישאר איתי לכול החיים ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגיל 7גלדיס10/04/2012
שלום
הבת שלי רק בת 7 ומראה סימני התחלה של פצעי בגרות בפנים. נקודות שחורות באף ופצעונים בלחיים. מה מומלץ לעשות? האם רופא עור ילדים ידע לטפל בתופאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה של הילדות המלצה חשובה
טל10/04/2012תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית שם יש המון חומר על אקנה של הילדות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה שהחמירהאורי04/04/2012
דר' שלום
אני בן 26 בריא בד"כ.
אני סובל מפסוריאזיס קל במרפקים
אבל עיקר הבעיה שלי היא בפנים שם
אני סובל מסבוריאה מציקה שאינה נחה ליום אחד.
משך כמה שנים מרחתי משחות של רופא עור טבעקוטן ובטאקוטן
שהפסיקו להשפיע.
לפני חודש קבלתי מרופא עור ( דר' אריה ולדמן ) שתי משחות למריחה
אלוקום למשך שבועיים ולאחר מכן דרמובט למשך שבוע ימים.
סיימתי את המשימה ומצב העור שלי לא טוב בלשון המעטה.
האם יש המלצה שאתה יכול לתת לי כדי להחלץ מהמצב שהגעתי
אליו ששום דבר לא משפיע עליי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה שהחמירה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012עצות מעשיות אוכל לתת רק לאחר בדיקה. אולם, משך הזמן שבו הינך משתמש בתרופות סטרואידיות הוא ארוך מדי לטעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםנועם03/04/2012
שלום
אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012כעקרון הפתרון הוא פילינג עמוק. אולם עקב מגבלות (נטילת רואקוטן לאחרונה וגיוס קרב) נראה שתצטרך לדחות את הפילינג עד השחרור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים אנכיים ואופקיים על גבי הפיןבני03/04/2012
יש לי חורים אנכיים ואופקיים על גבי הפין חלקם כמו "מנהרה" אשר יש שני צדדים לאותו חור,קוטר החורים כמו של עגיל פשוט לאוזן. כשאני מותח את העור עם החור כלפי מעלה זה כמו חצ'קון אשר יוצא ממנו המוגלה רק שזה לא נוזלי אלה דמוי חתיכת עור קטנה צהובה(התיאור הכי קרוב לצבע) שקופה למחצית בעלת ראש שחרחר מלמעלה. ברצוני לדעת מה זה והאם זה עלול לפגוע בי ועלי ללכת לראות רופא עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים אנכיים ואופקיים על גבי הפין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012רצוי לגשת לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה פורום מתשרית02/04/2012
אין תשובות רציפות. יש להביא רופאים שיש להם זמן להיות אקטיביים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה תופעות עור - האם יש קשר
קרן03/04/2012שלום, אני בת 33. לפני כשנה התחילה לי תופעה של פצעים בגב העליון וגם כמה בודדים בחלק האחורי של המותן. לפני כחודש ובפתאומיות התחילה לי תופעה של גירוי בקרקפת שגורם לי צורך לגרד כל הזמן. לא רואים כלום, אפילו לא אדמומיות שאני יכולה לראות. בהתחלה חשבתי שזה היה בגלל שמפו נגד קשקשים שהשתמשתי בו מבלי שהיו לי בכלל קשקשים או בעיה כלשהי. או בעקבות שמן מרוקאי שניסיתי. בנוסף כמה פעמים בודדות הופיעו לי מעין עיגול או אליפסה של משהו שקשה לי להגדיר, פריחה או פטריה. לא ברור מה זה. עור מחוספס כזה, זה כמעט לא נראה. טיפה שונה בצבעו מהעור הרגיל ועם בליטות קטנטנות. לא מגרד. פעם על היד ופעם באיזור הצוואר. עכשיו אני שואלת את עצמי האם יש קשר בין התופעות?
בעבר הופיעה לי (גם זה בפתאומיות) תופעת אקנה בפנים (דבר שאפילו כמתבגרת לא סבלתי ממנו) לבסוף הצלחתי להפטר מזה ע"י תכשירים של קוסמטיקאית.
האם יש קשר בין כל הנושאים האלה מעבר לעניין שכולם קשורים בעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס זה לא היה אמור להיות תגובה
קרן03/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי?רן02/04/2012
שלום,
למעלה משנתיים יש לי פצעונים קטנים מלווים באדמומיות על עטרת הפין,
זה הופיע לי לאחר הדבקות בהרפס גניטלי, הדבר קבוע ולא נעלם,
האם זה ההרפס או משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש משחה מעולה
דן02/04/2012יש משחה מעולה להרפס של איבר המין
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר עם המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס גניטלי? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012הרפס הינה בד"כ תופעה חולפת ולא קבועה. איני יכול לאבחן ע"ס התמונה. אשמח לייעץ לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכפות ידייםמתייעץ31/03/2012
שלום, אני בן 35 ומזה כ-3 חודשים כפות הידיים שלי יבשות יותר מהרגיל.
מה יכול להביא ליובש פתאומי בכפות ידיים? ייתכן שהעניין קשור להתחלת פעילות במכון כושר? האם מדובר באלרגיה או אולי פטריה? או שאולי זה קשור "להירדמות" הידיים במהלך השינה?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בכפות ידיים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012יכול להיות שקיים בסיס אלרגי שמוחמר במצבים של אוויר יבש וקר או מתחים ולחצים נפשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים באיבר המיןדן28/03/2012
היי ,לפני כחודש שמתי לב למעין פצעונים בעטרת הפין כפי שמופיעה בתמונה .. האם יש למישהו מושג במה מדובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
דן28/03/2012תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים באיבר המין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012גש לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בכף הידגל28/03/2012
שלום רב בתי בת 3 החלה לגרד בכף היד, אחר כך גם בשניה שהסתכלתי מקרוב ראיתי על היד פצעים קטנטנים נקודות כאלו בצבע של העור לא רואים את זה ישר רק עם מתבוננים טוב, הייתי אצל רופא עור והוא נתן לה משחה שנקראת אלוקום, לא רציתי לתת לה את זה כי זה עם סטרואידים והחלטתי לנסות לשים לה דרמקומבין - אבל נראה שלא עוזר. איזה משחה ניתן לשים לה על מנת שזה יעבור? וכתוצאה ממה זה נגרם?
אני מצרפת תמונה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה לגבי גירוד ביד
גל08/04/2012רציתי לומר שכל משחות הקורטיזון לא עוזרות בכלל לא אלקום , לא טרידרם, דרמקומבין.
מה ניתן למרוח לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי מסטירואידים
אלה08/04/2012תחפשי בגוגל - קרם סבורם
תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית
ותזהרי מאד מאד במה שאתה עושה
כשאת מורחת סטירואידים שלהם רק נזקים.
את לא מודעת למה שאת עושה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בכף היד - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012איני יכול לאבחן ע"ס התמונה.
לידעתך גם דרמקומבין מכיל סטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב
גל10/04/2012אבל לפי התאור שלי מה זה יכול להיות מה האפשריות גם קיבלה לקחת פנסטיל בטיפות 3 ימים ולא עבר מה האופציות מהנסיון? גירוד בכפ היד המלווה בנקודות כאלו חיספוס ובעיקר הגרוד בבוקר , וכאשר היא קמה משנה בצהריים. במשך היום לא קורה אבל עדין רואים את הפצעי נקודות האלו.
מה האפשריות שיש לה מנסיון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד נפתרה הבעיה של הבת שלך?
אירית25/05/2016מה שאת מתארת יש לבת שלי....היא כמעט בת שלוש והתחיל הגרוד הזה עם הפריחה... רציתי לדעת מה קרה בסופו של דבר? מה מרחת לה? והאם רופא אבחן את זה?
תודה מראש, אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינדרום של ציפורניים רגישותאלי26/03/2012
שלום,
מילדות יש לי רגישות בציפורניים גם בידיים וגם ברגליים. הרגישות היא מיידית בזמן ולאחר שגוזרים ציפורניים. רגישות מאוד לא נעימה, כך שלא ניתן לגעת בשום דבר. זה נמשך כיממה ועובר לאחר זמן מה. חשבתי שזה רק אצלי, אך כשגדלתי גיליתי שתופעה קיימת אצל סבא שלי אחרי שנולדו לי שני בנים, גיליתי שתופעה קיימת גם אצל אחד הבנים שלי. נראה לי כי זה עובר בתורשה ורק אצל בנים כי תופעה שכזו אינה קיימת אצל אמא ואחותה ולא אצל אחיות שלי. דבר נוסף, גם לסבא שלי, לי ולבן שסובל מתופעה זו יש קצת אלביניזם. הבן הגדול שלי שאין לו אלביניזם לא סובל מהתופעה. לאחרונה דיברתי עם מישהו בחו"ל וגיליתי שלנכד שלהם יש תופעהה דומה עם ציפורניים ואפילו עם שער וגם לו יש אלביניזם. לא מצאתי שום הסבר או תאור לתופעה זו בסיפרות ובאינטרנט. האם תופעה זו ידועה או שזה סינדרום עליו לא ידוע כלום?
אשמח לקבל תשובה רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינדרום של ציפורניים רגישות - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012ישנן תסמונות רבות שאלבניזם היא מרכיב בהם אולם יש לבצע בדיקות מקיפות יותר בכדי להחליט האם זו חלק מתמונה מוכרת או שזו תמונה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסמקה ואדמומיות בפניםמיקי26/03/2012
שלום
אני בן 26 בריא באופן כללי. לפני שנה ו-8 חודשים סיימתי טיפול בראקוטן שנמשך חצי שנה ( 40 MG ביום ). האקנה עברה לגמרי, אבל לקראת סוף הטיפול התחילו לי "התקפי" הסמקה שנמשכים עד היום, אזור ההסמכה הוא באוזניים ובחלק העליון של הלחיים בלבד (מתחת לעיניים). ההסמקה מתרחשת בצורה הקשה ביותר שאני נימצא במקום מחניק וחם וכמו כן לפעמים גם סתם ללא סיבה...
העור שלי הוא מאוד בהיר ודק ובכל פעם שיש לי "התקף הסמקה" שכזה אז הנימים באזור המסמיק ממש בולטים. כמו כן באור מסויים ניתן לראות נימים בולטים מעט גם שאני לא מסמיק.
האם מדובר על רוזיאצה???
האם יש טיפול שיכול לעזור הן מהבחינה של מניעת הידרדרות התופעה וכן טיפול שיעזור אסטתית במצב הקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בארה"ב יש תרופות למריחה ולבליעה
מישל01/04/2012פה סתם מורחים אותנו........ פשוט כי אין להם את הידע הדרוש. מרוב שאני מנסה לחקור על זה אני כבר מרגישה רופאה הרבה יותר . מתוך 4 הרופאים שהלכתי אליהם אף אחד לא יודע מה אני רוצה מהחיים שלו! אז בשביל מה אני צריכה אותם?! אם אני זאת שבסוף תמצא פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמקה ואדמומיות בפנים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012לצערי ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הרפס?קובי25/03/2012
שלום רב,
לפני מספר ימים הופיע לארוסתי פצע על הסנטר, יש לציין שהיא אלרגית לפרחים ובאותו היום בו הופיע הפצע פניה באו במגע עם פרחים זה כלל גירוי בעיניים דמעות נזלת וגירוד בפנים. אינני יודע אם יש כל קשר בין האירוע לבין הופעת הפצע אך יש גם לציין שאנו באים במגע ולא נמנעים מלישון יחד להתנשק וכיוצ"ב.
האם מדובר בהרפס או בסתם פריחה אביבית כתוצאה מאלרגיה?
מצורפת תמונה של הפצע על הסנטר על מנת להקל על ההבחנה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
קובי25/03/2012לא נידבקתי כתוצאה ממגע איתה והפצע כבר בשלבי הגלד שלו כפי שניתן לראות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגב היד - הרפס זוסטר?דני21/03/2012
שלום רב,
בן 40
לאחר מחלת חום של כ-3 ימים החלה לי באופן מקביל מעין פריחה על גב כפות הידיים דו צדדי בשתי הידיים וסימטרי באותם מקומות. בעיקר באיזור שבין שורש כף היד לאצבעות, אך מערב גם חלק מהאצבעות ואפילו קצת באיזור כפות הידיים.
זה נורא מגרד ובעיקר בשעות הלילה.
אין שלפוחיות וזה לא מפריש, אך זה נראה מעין מקבצים של פצעונים קטנים ואדומים עם מעין ראשים קטנטנים אך לא נראה שלפוחיתי.
האם זה יכול להיות הרפס זוסטר? היה לי כבר בעבר אך באיזור הראש.האם יכול לחזור? אם לא, אז מה זה יכול להיות?
הייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה יובש. אמרתי לה שלא נראה לי הגיוני, כי זה הופיע סימולטני בשתי הידייים, נורא מגרד, ובעבר שהיה לי ידיים יבשות והיה לי זה היה מראה שונה לחלוטין.
מה דעתך?
אודה לקבלת תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגב היד - הרפס זוסטר? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן21/03/2012יש לי רעין לגבי האבחנה. איני חושב שמדובר בהרפס זוסטר. אשמח לסייע לאחר בדחקה ואבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)