סקר נוגדנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקר נוגדנים
    אתי
    29/06/2011

אני לפני טיפולי ivf,כחלק מהבדיקות שנתבקשתי להעביר עליי גם לבצע סקר נוגדנים,ראוי לציין שמעולם לא הריתי ,מוצא אימי מפרס ואבי ממרוקו ואילו בן זוגי ממוצא מרוקאי,אני כרגע בבירורים איזו בדיקות עליי לעבור,עפ"י בקשת היחידה להפרייה חוץ גופית על בן זוגי לעבור בדיקת:טייזקס (בלבד),או לפחות נכון לשלב זה.אבקש המלצתך על הבדיקות ההכרחיות והמומלצות שעליי לעבור לנוכח המידע שהעברתי כאן.ידוע לי שהבדיקות מאוד יקרות ולפעמים הסבירות להופעת גן ממחלה כזו או אחרת הינו בסבירות נמוכה ביותר....מבולבלת מרוב בדיקות,
    לתגובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקר נוגדנים

הוספת תגובה

• סקר גנטי - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    30/06/2011

לאור המוצא המרוקאי המשותף,הבדיקות המומלצות כיום הן:
    טיי זקס, אטקסיה, X שביר, פנקוני, CF, PCCA, SMA
    הבדיקות לטיי זקס ול-CF בחינם. עלות שאר הבדיקות דרך הביטוח המושלם כ-80 ש"ח לבדיקה - יש לברר לפני הביצוע.יש לציין שצריך לבצע רק פעם אחת - לא כל הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אתי
    30/06/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו