כרומזום 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרומזום 2
    סיגי
    11/07/2011

שלום,
    אני בשבוע 22 ביצעתי מי שפיר בגלל מוקד אקוגני ובגלל רצוני.
    תשובת הבדיקה העובר נושא אינברסיה פריצנטרית בכרומוזום 2 ממצא זה הינו שכיח ואינו דורש בירור נוסף
    אני בת 30 נולדתי בארץ,הורי נולדו במרוקו ,בעלי נולד בארץ וגם הוריו אך מוצאם הוא אב-עירקי אמו-תורכיה
    היועצת הגנטית אמרה שזה בסדר.
    אני מאוד חוששת,האם עליי לבצע בדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרומזום 2

הוספת תגובה

• כרומזום 2 - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    11/07/2011

המימצא של אינברסיה פריצנטרית בכרומוזום 2 אכן מקובל כמימצא שכיח וחסר משמעות, במסגרת השונות הרגילה באוכלוסיה. אם ברצונך לוודא זאת סופית - ניתן לבדוק את הכרומוזומים שלך ושל בעלך בבדיקת דם. אם באחד מכם יימצא מימצא זה - כפי שצפוי - הרי שאכן אין למימצא משמעות. בירור זה אפשרי אך לא נהוג במקרה זה וספק אם הקופה תממן אותו. את יכולה לפנות ליעוץ גנטי בעניין זה ולראות אם יאשרו לך את הבירור - או להשתכנע שם שהבירור אינו נחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך,עזרת לי מאוד

סיגי
    11/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו