ממצאים בסקירת מערכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאים בסקירת מערכות
    אביבה
    12/07/2011

שלום אני בשבוע 15.4, ובת 29 וחמישה חודשים היום 12.7ביצעתי סקירת מערכות, בסקירה אובחן אצל העובר מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב, לפי דברי הרופא מה שמכפיל את הסיכון הבסיסי לתסמונת דאון, בשילוב ציסטות צואריות , שאר הממצאים יצאו תקנים לחלוטין. לאחר הסקירה הרופא המליץ בדיקת מי שפיר. חשוב לי לציין כי השקיפות עורפית יצא תקינה דרגת הסיכון לתסמונת דאון 1:928 הסבירות לתסמונת דאון לפי עובי השקיפות העורפית אורך העובר וגיל האם 1:6186 , בצקת עורפית 1 מ"מ .אני מאוד לחוצה בגלל נתונים אלו מה עליי לעשות מעכשיו? ומי הסטיסטיקה שהעוברית עם תסמונת דאון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאים בסקירת מערכות

הוספת תגובה

• ממצאים בסקירת מערכות - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    14/07/2011

צדק הרופא שהממצאים מעלים את הסיכון לתסמונת דאון אמנם אין אפשרות לאמוד את הסיכון בצורה מדויקת. יחד עם זאת, רוב העוברים עם ממצאים אלה ובדיקות סקירה אחרות תקינות, הם בריאות. הדרך היחידה לשלול תסמונת דאון באופן מוחלט הינה דרך בדיקת מי שפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמותה למומי לב בילדים!

עמי ברבר
    17/07/2011

שלום רב שמי עמי ואני עומד שנתיים בראש עמותה למען ילדים שנולדו עם מומי לב,יש באפשרותנו לתת לך את האפשרות הקצרה ביותר לקבל חוות דעת מקצועית ממיטב הקרדיאולוגים שיש היום בישראל,גם בנושא אקו וגם בנושא הטיפול.

0572777177

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו