מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאים בסקירת מערכותאביבה12/07/2011
שלום אני בשבוע 15.4, ובת 29 וחמישה חודשים היום 12.7ביצעתי סקירת מערכות, בסקירה אובחן אצל העובר מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב, לפי דברי הרופא מה שמכפיל את הסיכון הבסיסי לתסמונת דאון, בשילוב ציסטות צואריות , שאר הממצאים יצאו תקנים לחלוטין. לאחר הסקירה הרופא המליץ בדיקת מי שפיר. חשוב לי לציין כי השקיפות עורפית יצא תקינה דרגת הסיכון לתסמונת דאון 1:928 הסבירות לתסמונת דאון לפי עובי השקיפות העורפית אורך העובר וגיל האם 1:6186 , בצקת עורפית 1 מ"מ .אני מאוד לחוצה בגלל נתונים אלו מה עליי לעשות מעכשיו? ומי הסטיסטיקה שהעוברית עם תסמונת דאון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בסקירת מערכות - תגובה
פרופ' אנטוני לודר14/07/2011צדק הרופא שהממצאים מעלים את הסיכון לתסמונת דאון אמנם אין אפשרות לאמוד את הסיכון בצורה מדויקת. יחד עם זאת, רוב העוברים עם ממצאים אלה ובדיקות סקירה אחרות תקינות, הם בריאות. הדרך היחידה לשלול תסמונת דאון באופן מוחלט הינה דרך בדיקת מי שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותה למומי לב בילדים!
עמי ברבר17/07/2011שלום רב שמי עמי ואני עומד שנתיים בראש עמותה למען ילדים שנולדו עם מומי לב,יש באפשרותנו לתת לך את האפשרות הקצרה ביותר לקבל חוות דעת מקצועית ממיטב הקרדיאולוגים שיש היום בישראל,גם בנושא אקו וגם בנושא הטיפול.
0572777177* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)